Pankrátornak készül a csodaszép fitneszes

Sérülése után regenerálódik Tóth Virgínia. A korábbi WBPF-fitmodell Európa-bajnok az óceán túloldalán építi karrierjét. A Gold's Gym személyi edzője pankrátornak készül.

1 Tovább

Spártai hős lett a magyar bajnoknőből

Bánkuti Gabiból spártai hős lett. A tavalyi budaörsi WBPF-vb aranyérmese, az athletic physique kategória 165 centi alattiak bajnoka úgy döntött, harcos lesz, és nem áldozat.

1 Tovább

Elvarázsolták a magyar fitneszbajnoknőt

Igencsak meglepődött Csörgő Adrienn, amikor meglátta, milyen grafikát készített róla egy tehetséges művész, Horváth Balázs.

Az alkotással valami történni fog pár nap múlva, de hogy pontosan mi, azt egyelőre még nekünk sem árulta el a WBPF világbajnoknője.

Audrey rajongói rögtön el is nevezték a grafikát, és a tengerek királynője nevet adták neki.

Grafika: Horváth Balázs

0 Tovább

A születésnapján lett címlaplány a fitneszkirálynő

A születésnapján került először a Wellness magazin címlapjára Németh Dorottya. Óriási volt a meglepetés, konkrét szervezés előzte meg az akciót, hogy még ezen a napon megkapja a WBPF világbajnoknője a magazint. A nyomdába mentek el a barátai érte, a főszerkesztő segítségével sikerült az ajándékot eljuttatni neki.

0 Tovább

A csinos fitneszmodell is fesztiválozik

A Balaton Soundon piheni ki a kemény versenyszezont Kazári Mónika, aki a WBPF bredai Európa-bajnokságán a 165 cm alattiak model physique kategóriájában lett aranyérmes.

A fiatal sportolónő a fesztiválra a szerelmével utazott el, és nagyon örült annak, amikor a kedvesét meglátta az egyik óriásplakáton.

0 Tovább

Reblog