Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne csak ezen a napon szeress!

Nagy Bettina így üdvözölte a barátait Valentin-napon!

Nagy Bettina fitnesz

Boldog Valentin-napot kívánok minden szingli & kapcsolatban lévő & egyedülálló & házas ismerősömnek. Ne szomorkodjatok, ha épp nincs szerelmetek, és ha van, akkor ne csak ezen a napon "szeressétek" egymást látványosan a közösségi portálokon/oldalakon. Kiss kiss!

0 Tovább

Látott már ilyen Bálint-napi almát?

Kazári Mónika, a WBPF Európa-bajnoknője az alábbi almát kapta párjától. Ötletes, nem?

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

0 Tovább

Interaktív edzőterem-kereső

Elindult Magyarország legátfogóbb és leggyorsabban frissülő interaktív edzőterem-keresője, a Fitadvisor.

Az oldal megálmodóinak célja egy olyan egyedi felület létrehozása volt, ahol a felhasználók értékelhetik a sportlétesítményeket, megoszthatják tapasztalataikat, mindig friss és valósághű információt biztosítva azoknak, akik sportra szánják el magukat, esetleg edzésmódot, edzőtermet szeretnének váltani. Az osztályzatok, kommentek nagy segítséget nyújthatnak a sportlétesítmények üzemeltetőinek is, mert a Fitadvisor segítségével folyamatos visszajelzést kapnak a felhasználóktól mind a hiányosságokkal, mind az előnyökkel kapcsolatban.

fitnesz

Az oldalra Facebook-profillal, valamint email-címmel is be lehet jelentkezni, így az is megfogalmazhatja kritikáját, aki inkognitóban szeretne maradni. Az oldal megalkotói formabontóan szeretnének hidat teremteni a felhasználók és a létesítmények üzemeltetői között, ezért egyedülállóan, szerkesztési lehetőséget biztosítanak a sportközpontok üzemeltetőinek.

A felhasználók ezáltal első kézből értesülhetnek többek között az órarend változásáról. Az ötletgazdák elmondása szerint február végére elkészül a kereső mobil applikációja is. Abban bíznak, hogy a Fitadvisor segítségével emelkedik a edzőtermek színvonala és a mozgás az emberek életének szerves részévé válik.

fitnesz

 

0 Tovább

Kóstoltál már ilyen palacsintát?

Silye Bettina, a WBPF világbajnoknője egy különleges, spenótos-lazacos sós palacsintát készített. Persze, a receptet is közkinccsé tette!

palacsinta fitnesz Silye Bettina

Hozzávalók:
300g friss, vagy 450g fagyasztott spenótlevél
100g füstölt lazac
2 tojás
6 ek zabpehelyliszt
0,5dl kókusztej
só, bors, szerecsendió

Elkészítés:
1. Habverővel verd fel a tojást és a kókusztejet. A lisztet folyamatosan kevergetve add hozzá és ízesítsd sóval, borssal szerecsendióval. Az így készített tésztát hagyd állni 20 percig.

2. Ha friss spenótból készíted, akkor két percig lobogó vízben főzd elő, majd alaposan csöpögtesd le. Ha a spenót fagyasztott, akkor csak csöpögtesd le olvadás után. A spenótot keverd el a 20 percig állni hagyott tésztával.

3. Süsd ki tapadásmentes palacsintasütőben közepes lángon mindkét oldalán. Ha nincs ilyened, akkor bármilyen serpenyő megfelel, de előtte kevés felhevített kókuszsírral kell óvnod a tésztát a letapadástól. Egy vékony palacsintához kb. 4 kanál tészta szükséges.

4. A kész pacsintát csíkokra vágott lazacfilével (vagy más tetszőleges töltelékkel) töltsd meg, csavard fel és vágd el átlósan.

palacsinta fitnesz Silye Bettina

0 Tovább

A fitneszbajnoknő óriásit rúgott a bokszzsákba

Csörgő Adrienn nem csak szokványos módszerekkel igyekszik magát formában tartani, a világbajnoknő jó barátságot ápol a bokszzsákkal is.

Csörgő Adrienn fitnesz

Fotó: Rusznák László

1 Tovább

Reblog