Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így lazulnak a sportmodellek

Vigh Domonkos és Bogár János Európa- és világbajnok sport physique-versenyzők pihentek egyet a Mom Sport kültéri uszodája mellett.

"Egy kis relax" - feeling cool with Bogár János at Mom Sport, írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese, Vigh Domonkos.

0 Tovább

40 évesen is címlapon a fitnesz szexbombája

Tímea Majorova amatőr fitneszvilágbajnokként szerzett profi státuszt, és az USA-ban folytatta a karrierjét. Az utolsó versenye 2001-ben a budapesti IFBB Pro Grand Prix volt, amelyet Buranits Ildikó szervezett.

Azóta is jó barátságot ápol a Fitparadé promóterével, akinek a meghívására minden oktoberben - az esemény háziasszonyaként és arcaként - ellátogat Budapestre.

"Azért hagytam abba, mert túlságosan izmosak voltak a lányok. A győzelemhez még izmosabbnak kellett lenni, mint az előző bajnok, ez pedig nem tett jót a sportágnak" - nyilatkozta Tímea a fitness.reblog.hu-nak.

"Akkor döntöttük el, hogy új szabályokkal új kategóriát alkotunk azoknak a lányoknak, akiknek fittnek es szépnek is kell lenniük, de a tulzott izmokat lepontozzuk. A debreceni Fitparádén már óriási népszerűségnek örvendett a Tímea Majorova Fitt & Beauty Model World. Ezt azota az összes világszövetség átvett, és különböző elnevezésekkel, de hasonló követelményeket támasztva a legnépszerűbb kategória lett, hívják akár fitmodell, fitneszmodell, bikini vagy shape kategóriának. A lányok olyan formaban vannak a versenyeken, amelyet egész évben tartani tudnak, es a médianak, a fotósoknak és a szponzoroknak is tetszik ez az egészségesen fitt megjelenés. Nekem pedig példát kell mutatnom, ezért is örültem ennek a mostani fotózásnak, amit Matussal együtt kaptunk. Ő azt reprezentálja a ferfi testépítők között, amit szintén mi tettünk versenykategóriává hat évvel ezelőtt a budapesti Fitparadén."

Megkérdeztük a fitneszdívát, hogy mi a titka annak, hogy kisgyermeke születése után is ilyen csúcsformában van. "A babavárás alatt is aktív voltam. Amikor a pici Charlize megszületett, akkor pedig vele lépcsőztem, futottam. Így neki is alapvető fontosságúvá vált a mozgás. Mindketten egészséges ételeket fogyasztunk, igy se csoki, se cukros üdítő után nem sóvárog a picim. Az év 360 napján fotózható formában vagyok, karácsonykor azért nem, mert olyankor kizárólag a családomnak szentelem az időmet."

Nem csoda, hogy Tímea Majorova több mint 200 nemzetközi címlapról mosolygott vissza az olvasókra.

0 Tovább

Elképesztő pózban csókolóztak

Érdekes képet posztolt Kiss Andrea, a WBPF Hungary eddigi legmagasabb (184 cm) fitmodell-versenyzője. A képen a szerelmével látható, bizalmat es harmóniát sugároz.

0 Tovább

Hihetetlen átváltozás

Hihetetlen átváltozáson ment át Balázs Bettina, aki mutatott is egy előtte-utána fotót. Úgy gondolja, hogy bármit el lehet érni, de csak akkor, ha igazán akarod.

 

"Sajnos, a mostanában sokat emlegetett 'offszezon' hátránya, hogy nem feltétlen azt látom a tükörben, amit szeretnék. Ilyenkor könnyebben elcsábul az ember, mert ugye mikor, ha most nem. Könnyebben demotivál engem ez az állapot, mint a versenydiéta, a nélkülözés, a lemondás.

Ma viszont egy olyan brutális lábedzést tudhatok magam mögött, egy olyan brutális helyen a legbrutálisabb edzővel, hogy újra szárnyra kaptam, mintha kicseréltek volna.

Ezért is ez a kép, Béci (Kökény Béla) "kedvenc" balatonos képe és egy szándékosan nem versenyfotó (ugyanis az is egy szélsőséges állapot, ezt tudjuk). 

Bármit elérhetsz, ha igazán akarod. Nincs majd holnap, nincs majd hétfőn, nem vagy túl fáradt, igenis tudsz időt szakítani rá, ha tényleg akarod. Ha meg mégis találsz valami kifogást, akkor nem akarod igazán. Motiváld magad bármivel és sikerülni fog. Az edzés és a helyes táplálkozás mellett sokat segítenek a fejlődésben a jól megválasztott és jó időben elfogyasztott táplálékkiegészítők is" - írta Bettina a Facebookon.

0 Tovább

Pankrátornak készül a csodaszép fitneszes

Sérülése után regenerálódik Tóth Virgínia. A korábbi WBPF-fitmodell Európa-bajnok az óceán túloldalán építi karrierjét. A Gold's Gym személyi edzője pankrátornak készül.

1 Tovább

Reblog