Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az izmos lányok nem nőiesek?

Bán Vivien szerint csak nézőpont kérdése, hogy szépek-e az izmos lányok.

"Egyre többször lehet hallani, hogy az izmos lányok nem nőiesek. Mint minden más, ez is szubjektív vélemény. Úgy gondolom, a lényeg az, hogy valaki szívesen legyen a bőrében, és jól érezze magát, szeresse, amit csinál!" - írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese. 

0 Tovább

Nővel a hátán fekvőtámaszozott

Papp Tibor, a WBPF Eb-negyedik sportmodell-versenyzője különös módját választotta az edzésnek. A hátára fektette Sákovics Virág személyi edzőt, és így csinált fekvőtámaszokat.

0 Tovább

Számít-e, hogy mit mondanak mások?

Nagy Bettina WBPF-világbajnok megosztott egy Jorge Bucay-idézetet, amely arról szól, hogy mennyiben érdemes foglalkozni mások véleményével.

"Soha nem függök mások szavaitól, de mindig meghallgatom őket. Soha nem engedelmeskedem mások tanácsainak, de mindig figyelembe veszem őket. Soha nem függök a külvilág véleményétől, de mindig tisztán akarom látni, mit gondolnak rólam."

0 Tovább

Mesébe illő szépség

Idén sem lazíthat Czine Szilvia. A Fitparádé tavalyi abszolút bajnoka ugyan nem indulhat az idei versenyen, azonban annak háziasszonyaként lesz dolga bőven. Ráadásul, mint díjátadó is tevékenykedik, így a színpadon sem fog unatkozni.

Csinos és fitt lesz, a címéhez méltó formában fog sürögni-forogni a versenytársai között.

"Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni" - idézte Walt Disneyt Szilvi a fenti fotójához. Stílszerűen egy Micky és Minnie egeret ábrázoló felsőben szelfizett.

0 Tovább

Légy határozott, és menj tovább!

"Hétindító üzenetem: semmi sem egyszerű, viszont a nehézségektől erősödsz. Rázd meg magad, légy határozott, és menj tovább! Szép hetet kívánok" - így motiválta követőit a Facebookon Bán Vivien, a WBPF Európa-bajnoka.

0 Tovább

Reblog