Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Várandósan is megmutatta magát a fitneszbajnoknő

Kisbabát várva is szikrázóan gyönyörű Zsuppán Fanni, a Fitparadé Fitmodel World 2012-es abszolút bajnoka.

A gyönyörű fotókat Péter Antal készítette.

Zsuppán Fanni versenyformában:

3 Tovább

Mellékhatás? Izmos, feszes, kerek fenék

Íme, egy külső farizomgép, vagy ha úgy tetszik, tárogatás fenékre, kicsit másképp - írja Nagy Bettina, aki egy videóval szemlélteti, hogy pontosan mire gondol.


Nagy Bettina szerint ez a gép a nők kedvence. "Imádjuk csinálni, de máshogy is lehet használni ezt a gépet, nem csak a szokványos beleülök és tárogatok telefonálás vagy éppen újságolvasás közben. Próbálj minél több ismétlés számot végezni, nálam ez 30-50 belőle, 4-5 sorozatban minél nagyobb súllyal. A mellékhatása az izmos, feszes és kerek fenék lesz.


 

0 Tovább

Nincs fontosabb a testünk karbantartásánál

Csak úgy tudsz építkezni, ha az alapok stabilak. Ha egy autóban elromlik egy alkatrész, lehet, hogy tovább döcögsz vele - egy darabig -, de sanszos, hogy előbb-utóbb megáll. A testünk ugyanígy működik. Ha valamelyik testrészed fáj, nem fogsz tudni úgy edzeni, ami azt eredményezi, hogy fejlődni sem fogsz.

Sokan akkor mennek gyógymasszőrhöz, gyógytornára, amikor már fáj. Pedig prevenció céljából rendszeresíteni testünk karbantartását sokkal jobb döntés, mint akkor kapkodni, mikor már valami baj van. Éppen ezért én rendszeres járok ide. A segítségemre voltak, mikor lesérültem, de inkább megelőzöm a következő sérülést. A gyógytornászaim olyanok nekem, mint a fodrászom vagy a műkörmösöm. Ma megint helyreraktak - at Balance Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézet.

(Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok posztja a Facebookról.)

0 Tovább

Imádom a zöld színt

Bán Vivien szerint megéri zöld zöldségeket fogyasztani.

Hogy miért?

Mert májvédő hatásúak, serkentik a szervezet működését, a tumoros elváltozások ellenszerei (főként a bőr- és a vastagbélrák kialakulását segítik megelőzni), és nem utolsósorban pedig védik a szemet.

0 Tovább

A legjobbak a Fitparádén tűntek fel először

"Nézzétek, mibe botlottam ma edzésről hazafelé!" - írta a Facebookon Bogár János, aki a Fitparádé egyik arcaként az egyik villamos mellett találkozhatott saját magával.

"Már csak négy hét van az idei Hegyvidéki Fitparádéig, én már nagyon várom! Tavaly is ez volt a legszínvonalasabb és legsokoldalúbb sportrendezvény itthon, ez egész biztosan idén sem lesz másként! Remélem, ott lesztek ti is!" - fogalmazott a világ- és Európa-bajnok sportmodell versenyző. A Fitparádé nemzetközi szinten elismert rangos esemény, ahova 20 országból érkeztek tavaly versenyzők. Két kezünknön sem lehetne megszámolni, hogy hányan lettek világbajnokok azok közül, akik a Fitparadén az elmúlt 13 évben nyerni tudtak. A tétet minden évben emelik a szervezők, az egyéves menedzselési szerződés mellett éves szponzorációs szerződéseket is kaphatnak a legjobbak. 

0 Tovább

Reblog