Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor beszippant a fitnesz

Tóth Szabina megemlékezett arról, hogy két éve szippantotta be a fitnesz világa. Mint elmondta, a hobbiból szenvedély, sőt munka lett.

"Ma pont két éve, hogy beszippantott magába a fitnesz és a testépítés világa, olyannyira, hogy ami kezdetben csak hobbi volt, az mára szenvedéllyé, életformává, sőt a munkámmá vált. Rengeteg jó embert ismerhettem meg ez idő alatt, köztük szerelmemet, legjobb barátomat, a másik felemet, Gábor Dénest! Imádás! ❤ Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában segített, támogatott!"

0 Tovább

Sütőtököt lazaccal?

Nagy Bettina szerint néha érdemes eltérni a megszokottól a konyhában. Mint mondja, "Merj változtatni, és merj változni!"

Kérdezhetitek most a kép láttán: "Fúúúj! Mi ez? Mit eszik?"

Na ez egy tipikus kérdés, amit egy nap körülbelül élőben és az interneten is megkérdeztek 50-nél többször minden nap, ami persze jó. A válaszom: én most arra törekszem, hogy változatosan egyek nap mint nap, és jól érezzem magam a testemben.

A mai menüm: sütőtök lazaccal, majd később még a nap folyamán tonhallal és pulykamellel. Furán hangzik? De annál finomabb! ☺ Rizs helyett mostanában sokszor választok édesburgonyát és sütőtököt, amit egyben összesütök a sütőben, és különféle alacsony szénhidrát tartalmú zöldségeket eszem nyersen. Merj változtatni, és merj változni! - írja a Facebookon a világbajnok sportolónő.

A sütőtök kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző. A halhús véd a koszorúér-betegség ellen, és jelentősen késlelteti az érelmeszesedés kifejlődését, titka a halban lévő többszörösen telítetlen zsírsavakban. Az omega-3 zsírsavak bőséges fogyasztásáról néhány éve bizonyították be, hogy a leggyakoribb és legveszélyesebb szívritmuszavar, a pitvarremegés is sokkal ritkább azoknál, akiknél minden héten akár többször is halétel kerül az asztalra.
 

0 Tovább

Mosolyogj, valahányszor teheted!

Silye Bettina már nagyon készül a november 24. és 30. között rendezendő WBPF-világbajnokságra. 

"Mosolyogj, valahányszor teheted, mosolyogj akkor is, ha nehéz, és meglátod, semmi sem állhat örömöd útjába, még az sem, ha néha bizony sírnod kell, mert annyira fáj valami" - írta a Facebookon a sportolónő.

0 Tovább

A bajnoknő utolsó világbajnoksága

Mészáros Mónika megannyi harc után az életben és a fitneszben is teljesítette az álmai egy részét. A thaiföldi világbajnokságon búcsúzik a sporttól.

"Péntek 13. Huszonkét évvel ezelőtt ez a nap a szerencsétlenségben szerencse volt. Vannak nyomai, de talpra álltam, és végigcsináltam a sok műtétet, az álmaim egy része teljesült is. :) Van két csodálatos fiam, és szerettem volna szép testet, és megmutatni, és ez 40 éves koromban sikerült! Kilenc nap múlva utazom a WBPF-világbajnokságra... Az utolsó megmérettetésem egy szuper csapattal és szuper szövetséggel" - írta Mészáros Mónika a Facebookon.

A sportolónő a harcairól az Origónak korábban két alkalommal (itt és itt olvashatod) is nyilatkozott.

0 Tovább

Csodás éve van a legszexibb patikusnak

Muzsik Réka idén sorra gyűjtögeti az első helyeket a fitneszversenyekről, de úgy érzi, hogy ez még csak a kezdet.

"Leírhatatlan, ami történik velem... Tudtam, hogy 2015 a változások éve lesz, de az év elején nem gondoltam volna, hogy csodák történnek az év végére! És ez még csak a kezdet... Olyan útra léptem, ami teljesen ismeretlen, vadregényes, veszélyekkel teli, de ezzel együtt csodás dolgokat rejt számomra és tudom, hogy a végén valóra válnak az álmaim!" - írta a patikusként dolgozó sportolónő a Facebookon.

Az idei eredményei:
2015.10.03. Trofeul Hercule Románia, Oradea-4. hely
2015.10.17. Fitparádé, Budapest-2. hely
2015.10.24. Zimmermann Kupa, Szombathely-1. hely
2015.10.25. Predator Classic, Komárom-1. hely és abszolút bajnoki cím
2015.10.31. KRIKO Kupa, Hódmezővásárhely-1. hely
Minden verseny egytől egyig ugyanolyan fontos lépcsőfok az álmaim eléréséhez!

0 Tovább

Reblog