Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Regős Lili a bangkoki plakáton

Regős Lili és Molnár Péter is rajta van azon a plakáton, amellyel a WBPF nevű szervezet a bangkoki fitnesz- és testépítő világbajnokságot hirdeti.

fitnesz

Az eseményre a héten kerül sor, a magyarok már a helyszínen vannak.

fitnesz

0 Tovább

Irány Bangkok!

Aki jártas a fitnesz világában, az tudja, hogy a WBPF Hungary tagjai között felettébb baráti, sőt inkább családias a hangulat. Ez annak a szemléletnek köszönhető, amit a tagok és a vezetők képviselnek.

A versenyeken nagy létszámú a mezőny, de a szervezők mindig olyan hangulatot teremtenek, hogy a versenyző, a néző és a szervezet vezetői is jól érzik magukat. Nem lepődtünk meg azon, hogy a bangkoki világbajnokság előtt azok a versenyzők is üzentek a közösségi oldalon, akik ezúttal nem utaznak a WBPF-válogatottal Thaiföldre.

Az első motiváló üzenetet Tóth Zoltán "Tozo", a WBPF Hungary első testépítő világbajnoka posztolta.

Tozo 2010-ben, Dubajban szerezte meg az aranyat a 90kg alatti testépítők között. Ő az arany megszerzésére buzdította a kiutazókat. "Sok szerencsét kívánok a WBPF Hungary világbajnokságon induló versenyzőinek! Szorítunk itthonról, a legkevesebb a vb kategória-győzelem! El kell hinni, hogy világbajnok vagy és Tiéd a színpad! Hajrá!!!"

Zimmermann Feri bácsi, a legendás testépítő 65 éves korában nyerte meg a vb-ezüstöt, amikor is az egész világot bejárta az a videó, amelyen a vb-n pózolt. Ugyanis a lánya, Zimmermann Kornélia operaénekesnő élőben énekelt édesapja mellett a színpadon.

Feri bácsi lelkesítő üzenetét itt nézheted meg.

Óriási tehát az érzelmi töltés az összetartó magyar csapatban, amely a legendák jókívánságaival feltöltekezve, hétfőn indul a thai fővárosba. 22 versenyző fogja hazánkat képviselni a WBPF fitnesz- és testépítő világbajnokságon. A versenyzők saját költségen, állami támogatás nélkül készültek és utaznak ki Bangkokba, azért, hogy Magyarországot képviseljék a világbajnokságon. Hajrá, Magyarok!

Dr. Muzsik Réka patikus is jó esélyekkel indul:

fitnesz

0 Tovább

Üzent a legizmosabb nagypapa

Facebookon üzent a Bangkokba induló magyar vb-csapat versenyzőinek a világhíres, vb-ezüstös, legizmosabb nagypapa, Zimmermann Ferenc.

Nagyon sok sikert kívánok minden magyar versenyzőnek és kisérőiknek Bangkokban! Szorítunk Nektek !!! "A legizmosabb nagypapi " Zimmermann Feren (67) Wbpf. VB. ezüstérmes.

Posted by WBPF Hungary on Friday, November 20, 2015

0 Tovább

Regős Lili nyomdokain

A világ legjobb testű nője, Regős Lili nyíregyházi szépség. Nem csoda, hogy Siska Fruzsinának is ő a példaképe, hiszen mindketten a megyeszékhelyről származnak.

fitnesz Siska Zsuzsanna

A 150 centis, 47 kilós Siska Fruzsinának közgazdász végzettsége van, idén januárban diplomázott, és jelenleg személyi edzőként dolgozik. "Mivel a fitneszvilág jobban vonzott, ezen a pályán indultam el, és szeretnék is még ebben maradni. Személyi edzőként, valamint kiegészítésként recepciósként is dolgozom egy edzőteremben Nyíregyházán" - nyilatkozta a fitness.reblog.hu-nak.  

fitnesz Siska Zsuzsanna

Fotó: Dutka Sándor

"Idén kezdtem versenyezni, a tavaszi szezonban indultam először. Akkor még csak belekóstoltam a versenyzés világába. Mivel elég komolyan edzettem, és több lett mint hobbi, ezért döntöttem úgy, ha már csinálom, legyen valami cél, és kipróbalom magam a színpadon. Mivel nagyon megtetszett, rengeteg pozitív élményt és tapasztalatot szereztem, már a tavaszi szezon végén elhatároztam, hogy indulok ősszel is. És motivált, hogy sikerüljön még jobb eredményeket elérnem, és fentebb kerülni a dobogón. Úgy érzem, sikerült is. De még az első hely nem érett be, ami egyáltalán nem keserít el, hisz ez adja az erőt és a motivációt a következő szezonra. Regős Lili a példaképem. Minden versenyző szeretne a nyomdokaiba lépni a világ legjobb testű nőjének. Igaz, én izmosabb kategóriában versenyzek, de nagyon motivál, hogy Lili Nyíregyházáról indulva ilyen karrierre tett szert" - mesélte a 22 éves sportolónő.

Külsőleg is hasonlít Regős Lilire:

fitnesz Siska Zsuzsanna

0 Tovább

Harcolni a boldogságért

Lengyel Vivien szerint akkor is harcolni kell a boldogságért, ha mások támadnak, és egyedül maradsz.

Lengyel Vivien fitnesz

"Tudd, hogy mi tesz boldoggá, és tarts ki mellette mindenáron - akkor is, ha mások támadnak érte, ha egyedül maradsz, ha senki sem támogat. Igen, nehéz lesz. Támadni fognak, magadra is maradhatsz. De tudod, az az élet, amit megedzenek, nagy dolgokra képes. Az, amelyik mindent kibír, a nehéz leckéket is megoldja, mert tudja, képes rá" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője, Lengyel Vivien.

0 Tovább

Reblog