Elképesztő fotók a 18 éves fitnesztehetségről

Bán Vivi nemrég érettségizett, és közben arra is volt ideje, hogy kettős győzelmet arasson a WBPF nevű szervezet fitnesz Európa-bajnokságán.

6 Tovább

Ez lett a Clint Eastwood-őrületből

A WBPF világ- és Európa-bajnok sportmodell-versenyzője, Horváth András lóhátra pattant és fegyvert ragadt egy fotósorozat kedvéért.
    
"Spontán ötlet volt ez a western téma, amit a párommal közösen találtuk ki. Valójában semmi közöm a vadnyugathoz, a fegyverekhez, de még a lovakhoz sem, viszont gyerekkoromban bírtam Clint Eastwoodot" - mesélte a fitness.reblog.hu-nak Horváth András.

A sportoló a WBPF sport physique kategóriájában szerezte a világbajnoki és az Európa-bajnoki címét is.

0 Tovább

Óvatosan a társkereső oldalakkal!

Nemrég Vigh Domonkos jelezte, hogy társkereső oldalakon regisztráltak az ő nevében, most pedig Csörgő Adrienn számolt be arról, hogy valaki visszaélt a nevével és a fényképeivel.

0 Tovább

Csipkényi finomság

Aki a fitnesz világában egy kicsit is benne van, az biztosan ismeri Edinát, hiszen szinte minden hazai fitnesz versenyen keményen dolgozott a versenyzők tökéletes barnításán a színfalak mögött. Több szövetségben versenyzett már, és rövid kihagyás  után idén ismét a színpadon láthattuk. Sisák Edina új szövetségnél tért vissza és roppant sikeresen  zárta az első versenyszezonját a WBPF égisze alatt rendezett versenyeken. Mi azonban új oldalát szeretnénk megmutatni blogunk olvasóinak, hiszen olyan gyönyörű fotót posztolt a minap, hogy nem kerülhette el a figyelmünket nekünk sem!

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Oroszlánt szelídített a szőke bajnoknő

Balázs Bettina a múlt héten aranyérmet nyert a WBPF bredai világbajnokságán, majd lazítás gyanánt ellátogatott a gyöngyösi állatkertbe.

Úgy tűnik, a bajnoknő nagyon szereti az állatokat, egy oroszlánt például megsimogatott, illetve zebrát és pónilovat is etetett.

A vb végeredménye:
Athletic Physique -165cm:
Balázs Bettina 1.
Tézsla Ágnes 2. 
Márton Klára 6.
Debreczeni Anikó 8.

 

0 Tovább

Reblog