Újra itt a fitneszsport szexbombája

A világ- és Európa-bajnok Timea Majorova újabb dögös fotóval kedveskedett rajongóinak, a 40 éves fitneszmodell most is parádés formában van. Timea többször elmondta már, hogy ő az év 364 napján fotózható formában van, az egyetlen kivétel a karácsony.

Timea népszerűsége olyannyira töretlen, hogy idén is ő lesz a 13 éves Fitparádé egyik fő reklámarca, az idei plakáton Czine Szilvi és Bogár János állnak mellette.

0 Tovább

Fellépett a Szigeten a fitneszkirálynő

"Szavakkal leírhatatlan, mekkora élmény volt az Anna and the Barbies-zal fellépni a Szigeten! Óriási megtiszteltetés ilyen művészekkel együtt dolgozni. Nagyon szépen köszönöm, augusztus 27-én a Barba Negrában folytatjuk" - írta a Facebookon Németh Dorottya, a WBPF fitneszvilágbajnoka.

0 Tovább

Rúdtánc a Balaton partján

Simkó Georgina a Balaton partján is hódol szenvedélyének, a rúdtáncnak. A tavalyi, indiai WBPF-vb-n aranyérmet nyert fitneszversenyző az alábbi képet osztotta meg a Facebookon.

0 Tovább

Egy tipp, ha elfogyott a motiváció

A WBPF-nél vb-harmadik és Eb-aranyérmes Vigh Domonkos a Facebookon elárulta, hogy miért tartott egy kis szünetet.

"Egy ideje nem jelentkeztem, ennek többek között az is az oka, hogy szünetet tartottam, mind edzés, mind diéta téren. Miért? Sajnos nálunk versenyzőknél előfordul néha, hogy a versenyek végeztével nincs egyszerűen motiváció, nem látod értelmét az edzésnek vagy éppen a diétának. Voltam olyan naiv, hogy nem hittem el, hogy van ilyen - és valóban létezik! Most azonban kezdek magamhoz térni, bár többeknek meg lesz erről a véleménye - ami persze nem érint meg -, de belekezdtem a Crossfitbe, ami új lendületet adott! Két hét után már a hagyományos edzés is jól esett. Heti 3 cross edzés két súlyzós és két stretching óra, így épül most fel a hetem. A diétát ugyan még nem kezdtem el, de kezdek odafigyelni, hogy egészségesen táplálkoznam, ne pedig élelmiszeripari termékeket tömjek magamba, lassan, de biztosan újra formába lendülök! 
Ha motiválatlanok lennétek, keressetek valami újat, amiben kihívást láttok, és mindjárt erőre kaptok! A képen épp a bokaízületem nyújtom, hogy jobban menjen a guggolás" - mesélte a Facebookon Vigh Domonkos.

0 Tovább

Videoklipben táncol a fitneszmodell

Zsigmond Regina fitmodell nagyon otthonosan érzi magát a színpadon. A járásán látható, hogy vagy a divatszakmához lehet némi köze, vagy pedig a tánchoz. Gájer Bálint új dalának a bemutatóján a WBPF fitmodell Európa-bajnok ezüst színű ruhában ropja. 

Megkérdeztük Zsigmond Reginát, hogy miként lehet összeilleszteni a diétát és az éjszakai fellépéseket? "Én egész évben formában vagyok. Imádok táncolni és roppant büszke vagyok, hogy Gájer Bálint táncosai közé tartozhatok. A versenydiéta persze nagyon kemény, de én amúgy sem engedek meg magamnak édességet, és akkor is figyelek az étkezésre, amikor nem versenyre készülök. A tánchoz pedig kifejezetten jól jön, hogy fitt vagyok" - mesélte a fiatal bajnoknő, aki a novemberi, thaiföldi világbajnokságon akár a juniorok között is indulhat.

Megkérdeztük Regina edzőjét, Németh Dorottyát, hogy hátráltatja-e tanítványát a sok éjszakázás: "Regina az egyik legfegyelmezettebb növendékem. Kényszeríteni kell, hogy verseny után egy kicsit pihenjen. Az Eb után kaptak a lányok egy hét pihenőt, de ő már másnap edzésre jött" - nyilatkozta a fitneszvilágbajnok.

0 Tovább

Reblog