Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éhes fitmodell fánkkal álmodik

Koloszár Enikő az első soproni versenyző, aki a hűség városából kvalifikálta magát a WBPF fitnesz- és testépítő világbajnokságára. 

fitnesz Koloszár Enikő

Testvérével, Évával utaztak Bangkokba, hogy a sikeres őszi versenyszezont egy csillogó vb-éremmel zárja Enikő. A verseny egy bevásárlóközpont negyedik emeletén található rendezvényközpontban lesz, ahová az út kávézók és fényes üzletek között vezet.

Ki gondolná, hogy a lányok nem az arany és drágakő üzletek kirakatait bámulják, hanem a süteményes pultok kínálatát nézegetik legszívesebben?

fitnesz Koloszár Enikő

"Ebben a melegben és a páratartalomban nehezebb a vízelvonas, ami szükséges ahhoz, hogy jól nézzünk ki a színpadon. De nekem folyamatosan fánkok és torták táncolnak a szemem előtt. Alig várom, hogy a verseny után egyek valami finomat" - mondja Koloszár Enikő, aki a 170 cm alatti fitmodell kategóriában fog versenyezni.

fitnesz Koloszár Enikő

0 Tovább

Szép környezetben, jó erőben

Szép környezetben és jó erőben várja a rajtot Horváth András, aki tavaly Indiában megnyerte a sport physique kategóriát a WBPF világbajnokságán.

Horváth András fitnesz

Horváth András fitnesz

Horváth András fitnesz

0 Tovább

Vasárnap legyetek velem

Silye Bettina helyzetjelentése a vb helyszínéről. "Sikeresen megérkeztünk Bangkokba, a szükséges dolgok megvéve, minden ok. Vasárnap kerülök színpadra, szóval, akkor legyetek velem! Puszi mindenkinek❤❤"

fitnesz Silye Bettina

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Imádom a bangkoki reggeleket!

Koloszár Enikőnek nagyon tetszik a WBPF-világbajnokság idei helyszíne, meg is mutatta, mit lát, amikor reggel kinéz a hotelszobája ablakán.

"Imádom itt a reggeleket" - írta a Facebookon.

Koloszár Enikő fitnesz

Aztán következhetett egy kis átmozgatás.

Koloszár Enikő fitnesz

0 Tovább

Olyan, mint a Dávid-szobor

Horváth András címvédésre készül a bangkoki WBPF-világbajnokságon, az esemény előtt együtt fotózták a Dávid-szoborral.

fitnesz Horváth András

Fotó: Welczenbach Tamás

0 Tovább

Reblog