Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sport, amely kitartásra és önfegyelemre tanít

Zsigmond Regina tavaly megnyerte a WBPF bangkoki világbajnokságát, és idén Pattayában - tehát ismét csak Thaiföldön - újra megpróbál a csúcsra érni. A felkészülés nehézségeiről és szép pillanatairól írt a Facebookon.

Zsigmond Regina fitnesz

"Ma, mielőtt automatikusan nekiálltam volna a szokásos éhgyomros kardiómnak, elgondolkoztam és rájöttem, hogy egy hét múlva száll fel a repülőnk, ami Thaiföldre, a világbajnokságra visz minket. Majd' 11 nap múlva színpadra állok és amint lejövök róla, lezárul egy szakasz, hiszen augusztus óta, már 16 hete lassan, hogy elkezdtem a versenydiétát és a keményebbnél keményebb edzéseket."

Zsigmond Regina fitnesz

"Az időm pontról pontra be van osztva és az életem is már négy hónapja csak a versenyzés körül forog, de egy percét sem bántam meg, hisz végig a cél lebegett a szemem előtt. Ez a sport megtanít minket a kitartásra, önfegyelemre, az edzőnkbe vetett végtelen és feltétel nélküli hitbe."

"Hogyha belevágok valamibe, szeretném a maximumot kihozni magamból. Bízok benne, hogy a kemény munka a végén beérik és a legjobb formámban állhatok a színpadra! Ilyenkor mutatkozik meg, kik azok, akik a nehéz időszakokban is mellettem vannak, nem hagynak cserben és megvárják akár a decembert is, hogy akár egy kávéra is össze tudjak ülni velük. Köszönöm mindenkinek, aki önzetlenül segít és támogat!"
 

0 Tovább

Az igéző tekintetű, gyönyörű, modell

Csodás képek készültek Zsigmond Regináról.

"Az a megtiszteltetés ért, hogy az MTAphoto studio modellje lehetek! Elkészültek az első közös fotózásunk munkái, köszönöm a lehetőséget!" - írja a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

Zsigmond Regina fitneszZsigmond Regina fitneszZsigmond Regina fitnesz

Mint a fotóstúdió oldaláról megtudhatjuk, a kedvenc időtöltése a konditermi edzés és a futás, miközben 10 év latin versenytáncos múltja is van.

Zsigmond Regina fitnesz
Fotó: MTAphoto studio

0 Tovább

A dögös bajnoknő és a kedvesség

Zsimond Regina, a WBPF világbajnoknője egy dögös fotóval jelentkezett a Facebookon.

fitnesz Zsigmond Regina

Egy angol idézetet is csatolt hozzá, amely magyarul nagyjából ennyit tesz: "A kedvesség fontosabb a bölcsességnél, ennek a felismerése pedig a bölcsesség kezdete."

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

A fitneszbajnok készíti fel az énekest

Gájer Bálint, a 2009-es év legjobb férfi énekese a fitneszvilágbajnok Zsigmond Reginával készül az edzőteremben.

"Bemutatom nektek Zsigmond Reginát, a személyi edzőm. Ő segít majd formába hozni. Egyelőre az étrendet egyeztetjük és a futást kell elkezdenem. Ti odafigyeltek mit, mivel, mikor esztek?" - írta a Facebookon az énekes.

fitnesz Gájer Bálint Zsigmond Regina

„Nővé válsz, nem születsz" - idézte egy másik posztban Simone de Beauvoir-t Zsigmond Regina, és az alábbi képet csatolta hozzá.
 

fitnesz Gájer Bálint Zsigmond Regina

 

0 Tovább

Fotózásra készül a fitneszbajnok

Zsigmond Regina, a WBPF világbajnoknője elérkezett a diétája második napjához.

Zsigmond Regina

"Hogy miért is diétázok, amikor eddig azt írtam, hogy tavasszal nem versenyzek? Egy fotózásra kaptam felkérést, ahol jó formában szeretnék a kamerák elé állni! Erre mindössze 2 hetem van! A cél adott, a motivációm újra megvan! Már csak végig kell csinálni, de ez sosem okozott gondot!"
 

Zsigmond Regina

Zsigmond Regina

0 Tovább

Reblog