Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztő videón a kerekesszékes világbajnok edzése

"Hogy tud egy gyakorlatot egy mozgásában korlátozott személy úgy végre hajtani, hogy az hatékony, és legfontosabb preventív legyen? Nos, válasz nagyon egyszerű. Mindent nagyon aprón át kell gondolni, meg kell tervezni. Lényeg a sérülésmegelőzés! Nekünk még jobban oda kell figyelni, hisz alsó végtagjainkat nem érezzük. Ha nem figyelünk oda már is meg van a baj. EZÉRT AZTÁN FULL FÓKUSZ VAN!"

Ez csak egy kis részlet Harnos Kristóf, a WBPF Wheelchair Bodybuilder világbajnokának a legutóbbi bejegyzéséből, amelyben leírja és megmutatja, hogyan segít annak a férfinak, aki autóbaleset következtében szenvedett maradandó sérülést.     

"Istennek hála, most már folyamatosan javul állapota, Mikor megkeresett, kitűztük közösen azt a célt, hogy fokozatosan növelve a terhelést javítjuk állóképességét, ezzel megkönnyítve az önellátást."

Érdemes a posztot és a videót is megnézni!

0 Tovább

Nem enged a csábításnak az Európa-bajnok Fitmodel

Az Eb-aranyérmes és vb-dobogós Till Bernadett elárulta, hogyan bírja ki, hogy a strandon nemet tudjon mondani a finomságokra.

Till Bernadett WBPF fitnesz

"1. Fejben el kell dönteni, hogy mi is a cél, és amikor csábít a lángos vagy a pizza illata, arra kell gondolni, hogy azért a pár falatért nem éri meg elrontani azt a rengeteg munkát.

2. Én strandolás előtt eszek abból, amit már előre elkészìtettem. Későbbre is hagyok egy adagot.

3. Ha minden kötél szakad,a legtöbb helyen már lehet kapni friss salátát, roston sült csirkével.

Gondolj bele! Egész télen, tavasszal a strandformáért dolgozunk, vigyázzatok rá, hogy ne menjen kárba! Falatozni lehet, csak ésszel!"

0 Tovább

Naplemente, Balaton... És egy bombázó! (KÉPGALÉRIA)

Csörgő Adrienn WBPF és WABBA Fitmodel és fitneszvilágbajnok a nyaralását kötötte össze egy fotózással, ahol Réti Gerzson kamerája előtt pózolt.

WBPF fitnesz Csörgő Adrienn

A fotózás előtt kéthetes frissítő diétát tartott, mert Adriennek nem kell különösebben készülnie, hiszen egész évben fotózható formában van, ami céltudatos és profi gondolkodásra utal.

A világbajnok szerint, ha valaki abból el, hogy másokat hoz formába, az a minimum, hogy fizikumával motiválja a vendégeit. "Ki szeretne egy olyan edzőtől tanulni, aki a saját testét sem képes formában tartani?" - mondta a gyönyörű bajnok, miközben a kamerába mosolygott.

 

0 Tovább

Énidő

Szabados Edit WBPF Európa-bajnok Sportmodel szerint mindenkinek jár az énidő. Saját bevallása szerint a természetben és családja körében tud leginkább feltöltődni. Szarvason készült kirándulós képpel üzent rajongóinak.

0 Tovább

A Balaton a szerelmem!

Csörgő Adriennt, a WBPF világbajnokát a Balaton-parton fotózták, és a képen egy csodás modellt láthatunk - fantasztikus környezetben. Audrey a pillanat pillanatának nevezte az elkapott momentumot.

0 Tovább

Reblog