Mallorcára utazott pár jó fotóért a WBPF fitneszvilágbajnoka - GALÉRIA

Csodás eredményekkel büszkélkedhet Czine Szilvia, aki a ranglista végéről került a legjobbak közé. 

Czine Szilvia fitnesz WBPF

2002 - első verseny, utolsó előtti hely 
2008 - magyar bajnok
2010 - WBPF Fitness Vilagbajnok és Fitmodel Világbajnok 
2011 - Arnold Classic 2.
2011 - WFF Ms. Universe
2012 - Ms.Bikini Florida
2014 - Fitparade Abszolút bajnok
2014 - Ms.Bikini America

Kattintson a fotóra a galériáért!

Czine Szilvia fitnesz WBPF


"Végh Zoli fotóssal 2010 óta dolgozom együtt. Általában az új helyszíneket vagy ötleteket mindig együtt fotózzuk be először. Így a következő modellel mar sokkal könnyebben tud dolgozni. Mivel a fotós két éve Mallorcára költözött, hát követtem őt."

Döntsék el a kedves olvasók, hogy megérte-e?

Megérte Mallorcára utaznia Czine Szilviának?
Nagyon, ezek fantasztikus fotók!
Van köztük pár jó kép, de ennyi
Created with PollMaker

0 Tovább

Nem azért versenyzem, hogy bikiniben mutogassam magam!

Jáger Zsuzsannának a kezdetekkor Rubint Réka volt a példaképe, de mára ő is sok érmet és kupát szerzett, és írt egy érdekes beszámolót az érzéseiről és az edzésekhez, versenyzéshez való viszonyáról.

fitnesz WBPF Jáger Zsuzsanna

fitnesz WBPF Jáger Zsuzsanna

1 Tovább

Én és a kutyám

Csodaszép fotót készített Végh Zoltán a korábbi Fitparádé-győztes Czine Szilviáról, aki a kutyájával pózolt a fényképező előtt.

Czine Szilvia WBPF fitnesz

0 Tovább

Szépségversenyen indult Papp Melinda

Papp Melinda, a WBPF korábbi Eb-ezüstérmese is elindult a Miss Balatonon. A legszebb 60 induló között már ott van, és ha jól halad, bekerülhet a legjobb 24 közé is. 

Itt lehet rá szavazni!
https://p.antavo.com/FPq/105

Papp Melinda szépségverseny WBPF


0 Tovább

Taroltak a magyarok a szlovákiai fitnesz-Eb-n - KÉPGALÉRIA

Nyolc arany-, tíz ezüst- és tizenegy bronzérmet nyertek a magyarok a WBPF nevű szervezet Szlovákiában rendezett fitnesz és testépítő Európa-bajnokságán.

Luxus körülmények között zajlott a szövetség 9. Európa-bajnoksága Somorján, ahol a helyszínt adó hotelkomplexumban olimpia minősítésű pályák is találhatók. A WBPF Hungarytól (hazai szövetség) származó információ szerint a 14 ország részvételével megrendezett Eb-re Magyarország 30 versenyzőt delegált, és a 29 dobogós helyezéssel a második legeredményesebb nemzetnek bizonyult Ukrajna mögött.

Kattintson a galériáért, sok-sok fotót nézegethet a magyarokról!

fitnesz WBPF
Fotók: Dunavölgyi Fotó

Többen több érmet is szereztek: Nagy Ágnes egy-egy aranyat nyert fitnesz, illetve sportlady, vagyis a 30 év feletti sportmodell kategóriában, bronzot pedig a senior sportmodellek között. Fejér Nikolett a junior fittmodellek között aranyat, a saját magassági kategóriájában pedig ezüstérmet nyert. Duplázott az iráni származású, de a magyar csapatot erősítő Shahab Shariati, aki egy első és egy harmadik helyezéssel zárta a versenyt. 

A további aranyérmesek: Frits Patrícia (170 cm feletti sportmodell), Gál Csilla (sportmodell), Sebestyén-Hérics Nóra (athletic phyisque +168cm) és Major Mária (40 év feletti fittmodell).

A WBPF szervezetet 2009-ben alapították, a világszövetség jelenleg 143 tagországgal rendelkezik.

fitnesz WBPF

Női Overall bajnok választás, balról jobbra haladva: 1. Nagy Ágnes, 2. Major Mária, 4. Gál Csilla, 5. Fejér Nikolett, 10. Frits Patrícia

0 Tovább

Reblog