Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Doktorrá avatták a világbajnokot

Tóth Jennifer az élet több területén is sikeres: a világ- és Európa-bajnok fitneszversenyzőt doktorrá avatták, hiszen elvégezte a jogi egyetemet. Gratulálunk!

0 Tovább

Megtalálni önmagunkat 

Tóth Jennifer szerint a legfontosabb, hogy először találjuk meg önmagunkat.

Tóth Jennifer fitnesz

"Amikor megérted azt, hogy a világban minden Érted történik egy olyan terv alapján, amelyet Te hoztál létre Önmagad számára. Amikor felvállalod a felelősséget az életedért. Amikor elfogadod a sorsodat. Semmit nem tudsz másban megtalálni, míg nem találtad meg önmagad... Meg kell tanulnod, hogy NEM VAGY AZONOS a tegnap történtekkel..."

0 Tovább

Csoda, tündérmese, angyalok

Tóth Jennifernek van egy álma, és el is mondta, hogy mi az.

Tóth Jennifer fitnesz

"Van egy álmom, énekelni egy dalt, ami segít megbirkózni mindennel. Ha látod a csodát egy tündérmesében, Tiéd a jövő, még ha hibázol is... Hiszek az angyalokban..."

0 Tovább

Ezt gondolja az életről a fitneszbajnok

Tóth Jennifer, a WBPF junior Európa-bajnok fitneszese a Facebookon az életfelfogásáról írt egy rövid posztot. 

"Mert az életre születtem, élni akarok, azt szeretném csinálni, amit én akarok, úgy szeretnék élni, ahogyan én akarok, megtapasztalni a
sajátomon, mert én ezt akarom..."

fitnesz Tóth Jennifer

0 Tovább

Hagyd, hogy a szíved-lelked vezessen!

Csodálatos kép az egyik legtehetségesebb junior fitneszbajnokról, Tóth Jenniferről. Jennifer a WBPF szövetségnel versenyzett, és amikor színpadra lépett, nem akadt legyőzője. Azt csak reméljük, hogy minden renden van vele...

Tóth Jennifer fitnesz

"Ülj le, gondolkozz, állítsd össze fejben. És miután ez megtörtént, állj fel, és hagyd, hogy a szíved-lelked vezessen..." - írta a Facebookon.

0 Tovább

Reblog