Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden férfi életében egy nő létezik...

"Minden férfi életében egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka" - írja a Facebookon Tóth Anita, a mellé csatolt fotón pedig amolyan végzet asszonya-külsővel üzen követőinek.

Tóth Anita fitnesz

Tóth Anita fitnesz

0 Tovább

Alkosd meg önmagad!

"Az élet nem arról szól, hogy megtaláld önmagad, hanem arról, hogy megalkosd önmagad" - ezzel a George Bernard Shaw-idézettel posztolta az alábbi remek fotót Tóth Anita, a WBPF Eb-bronzérmes versenyzője.

fitnesz Tóth Anita

0 Tovább

38 évesen is szuperszexi

Tóth Anita bebizonyította, hogy sohasem késő változtatni az életünkön, és bármikor kitűzhetünk elsőre talán elérhetetlennek tűnő, új célokat.

"38-at töltöttem múlt héten vasárnap. Elsősorban magamnak bizonyítok, sosem voltam elégedett önmagammal. Négy éve csinálom konkrétan a testépítest - előtte spinning kangoo és mindig az aktuális divatsport -, de hamar rájöttem, ez formál a legjobban.

Békéscsabai vagyok, személyi edzőként segítem az embereket a fogyásban, formálódásban, és mellette egy rendezvényszervező irodában is dolgozom. A versenydiétát jól bírom, még így is, hogy - nyilván mást - főzök a gyermekeimre. Ők is sportolnak."

0 Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Reblog