Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha karácsony, akkor farizomerősítés

Szabados Edit, a WBPF sportmodell-versenyzője a karácsonyi hangulatban sem feledkezett meg az edzésekről, a héten - szombatig - négyszer is gyakorolt, most jött el az ideje például a farizomerősítésnek.

Aki pedig komoly célokat tűzne ki 2019-re, annak ezt üzeni.

"Hátra van még egy nap az idei évből, gondold át, a jövő évre mik a legfontosabb céljaid. Ha köztük van az életmódváltás, ne halogasd, vágj bele, segítek a céljaid elérésében 2019-ben is!" 

0 Tovább

Sissy guggolás - vagy így csináld, vagy sehogyan!

Szabados Edit WBPF Sportmodell-versenyző legújabb edzőtermi videójában a Sissy guggolást mutatja be - helyesen. A hangsúly ez utóbbi szón van, hiszen ezt a gyakorlatot nagyon sokan rosszul végzik el, most azonban láthatjuk, hogyan is kell helyesen végrehajtani.

 

0 Tovább

Így erősítsd a hátadat!

Szabados Edit, a WBPF sportmodell-versenyzője videón mutatott egy rövid részlet az egyik hátedzéséből.

"Két fontos alapgyakorlat, ami mindig benne van az edzéstervben pici módosítással, sosem ugyanaz a sorrend és sosem ugyan az a terhelés, tempó."

0 Tovább

Amikor a farizmok és a combhajlítók dolgoznak

Szabados Edit, a WBPF sportmodell versenyzője bemutatott egy gyakorlatot, ami elsőre könnyűnek tűnik, de valójában nem az.

"Amit bemutatok, az egy nehezebb gyakorlat, mert egyensúlyérzéket igényel. Lassan, koncentrálva végezd, hogy ne billenj el! Vendégeimből kiindulva, nem mindenkinek van meg alapból, könnyedén a mozdulat, nem is mindenki tudja végrehajtani bizonyos egészségügyi vagy anatómiai adottságai miatt, ezért nem is lehet ráerőltetni bárkire, attól, hogy hatékony vagy látványos, de ezért is van többek között az edző, aki ezt felismeri. Farizmok és combhajlítók dolgoznak. A szalag erősségével variálható a nehézségi fok. Végezd akár otthon, kint vagy edzőteremben" - írja a Facebookon Szabados Edit.

Itt pedig egy korábban bemutatott gyakorlat, amelyet szintén érdemes kipróbálni:



Szabados Edit WBPF

0 Tovább

Diétás energiavisszapótlás

Szabados Edit, a WBPF sportmodell versenyzője a balatongyöröki kilátóból mutatta meg, milyen az ő diétás energiavisszapótlása egy kis túra után.

0 Tovább

Reblog