Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bajnoknő hátizma

Ilyen a formája hátulról Silye Bettinának. A WBPF világbajnoknője 2015-ben, Thaiföldön aranyérmes lett.

fitnesz Silye Bettina

"A jövőbeli terveimet illetően a legnagyobb változást a kategóriaváltás fogja jelenteni, szeretnék athletich physique kategóriában is hazai és nemzetközi sikereket elérni!" - nyilatkozta tavaly áprilisban a Life.hu-nak. Úgy tűnik, amit eltervez, azt végre is hajtja!

fitnesz Silye Bettina

0 Tovább

Vasárnap legyetek velem

Silye Bettina helyzetjelentése a vb helyszínéről. "Sikeresen megérkeztünk Bangkokba, a szükséges dolgok megvéve, minden ok. Vasárnap kerülök színpadra, szóval, akkor legyetek velem! Puszi mindenkinek❤❤"

fitnesz Silye Bettina

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Mosolyogj, valahányszor teheted!

Silye Bettina már nagyon készül a november 24. és 30. között rendezendő WBPF-világbajnokságra. 

"Mosolyogj, valahányszor teheted, mosolyogj akkor is, ha nehéz, és meglátod, semmi sem állhat örömöd útjába, még az sem, ha néha bizony sírnod kell, mert annyira fáj valami" - írta a Facebookon a sportolónő.

0 Tovább

Sportosan izmos popsi és láb

Silye Bettina valamire készül. Bettina fitmodellként kezdte, majd két kategóriát ugorva az athletic physique-ben versenyezte végig a tavaszi szezont.

Az ugrás talán túlzottan nagyra sikerült, mert a rendkívül esztétikus versenyző alkata inkább a sportmodell kritériáknak felel meg. Ehhez azonban az izomtömegből kevesebb is elegendő lenne. Ahogy sportkörökben mondják, a popsi és a láb is csak sportosan izmos lehet.

Az biztos, hogy ha Bettina ráérez a neki legmegfelelőbb kategória finomságaira, akkor világklasszis válhat belőle. Erre azonban önmagának nem adott túl hosszú időt, hiszen két éven belül kisbabát szeretnének a párjával, a gyúrós körökben a "testépítés hangjaként" ismert Vörös Zoltánnal.

1 Tovább

Mindig előre nézz!

Silye Bettina szerint nincs rossz döntés, viszont nem szabad hátranézni, csak előre. A sportolónő a Facebookon írta a következőket!

"Minden, ami van, lehetett volna másképp. Miért ne? Minden útelágazásnál mehetek jobbra is, balra is. Ha jobbra megyek, mehettem volna balra, ha balra megyek, mehettem volna jobbra. Na és? Nincsen helyes út, bármerre is megyek, bajba kerülhetek, akadályokba ütközhetek. Csak önmagamat szomorítanám ok nélkül, ha azt képzelném, amikor baj történik, miután jobbra mentem, hogy jaj, balra kellett volna mennem! Mivel az időt nem lehet hátramenetbe kapcsolni, sohasem fog kiderülni, mi történt volna, ha balra mentem volna. Nincs rossz döntés. De újra és újra kell dönteni, nem szabad hátranézni, mindig csak előre haladunk."


0 Tovább

Reblog