Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legnagyobb éremhalmozó

Négy WBPF-világbajnoki győzelmével (India 2014, Thaiföld 2016, Thaiföld 2018 2x) és két Európa bajnoki címével (Koszovó 2014, Budapest 2016) jelenleg Palecián Judit a szövetség legeredményesebb magyar versenyzője.

Azt most senki nem tudja, mit hoz a jövő, de Judit mindenesetre még legalább egyszer szeretni színpadra állni az említett szövetség világbajnokságán.

0 Tovább

Szobor készült a verhetetlen bajnoknőről

Ahol Palecian Judit elindul, ott általában nyer. A volt profi bokszolónő amióta átváltotta a testépítésre, nagyon ritkán talál legyőzőre, több szervezetnél is világbajnok lett. Nem csoda, hogy szobrot mintáztak róla.

fitnesz Palecian Judit

0 Tovább

Négy vb-aranyat szerzett a magyar sportolónő

Palecian Judit megköszönte támogatóinak az előző évet, amely hihetetlenül jól sikerült a számára - négy vb-címet is sikerült begyűjtenie.

"Véget ért egy hosszú és fárasztó, testet-lelket-elmét megpróbáltató versenyév. Az eredmények viszont kárpótoltak minden szenvedésért: 4 világbajnoki cím - különböző szövetségeknél -, egy Európa-bajnoki cím, két nemzetközi kupagyőzelem volt az évi éremaratás(gyakorlatilag minden versenyem győzelemmel zárult).

fitnesz Palecian Judit

Ismerős a szlogen, de örökérvényű; támogatók nélkül minden bizonnyal nem sikerült volna. Néma főhajtással köszönöm meg a bizalmat, lelki, erkölcsi és anyagi támogatóimnak, hogy mellettem, mögöttem álltak, ki így, ki úgy: Vida Zoltán, Buranits Ildikó, Sebestyén Péter, Gajda Zoltan, Andreas Frey, Bán László, Freimann Sándor és társai, Nagy Zoli és Nagy Orsolya, Kulcsár Dániel, Nagyné Balázs Anita, Nagy Tímea, Bogáti Árpi, Florin Teodorescu -...................."

fitnesz Palecian Judit

23 Tovább

Aranyos magyar lányok

Már meg sem tudjuk számolni, hogy hányszoros világbajnok Palecian Judit, aki megvédte a NAC Ms Universe-címét! Gratulálunk! Ez volt a tizedik vb-aranya. Juci, az aranyos.

fitnesz Kálmán Csilla Palecian Judit

Kálmán Csilla szintén világbajnok lett a NAC-nál.

fitnesz Kálmán Csilla Palecian Judit

1 Tovább

Bajnok segíti a bajnokot

Bécsbe költözött Balázs Bettina athletic physique Európa-bajnok, és edzőt is váltott. Győrbe ruccant át edzeni, hogy a vb- és az Eb-aranyak számában rekorder Palecian Judit felügyeletével készüljön az őszi szezonra.

fitnesz Balázs Bettina Palecian Judit

Palecian Judit és Balázs Bettina

fitnesz Balázs Bettina Palecian Judit

0 Tovább
«
12

Reblog