Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bombanő lett belőle a testszobrászat után

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka egy nem versenyző, nem sportoló vendégéből nem akármilyen formát hozott ki négy hónap alatt. El is mesélte, hogyan. 

Nagy Bettina WBPF fitnesz

"Az én munkám arról szól, hogy az emberek életet könnyedebbé tegyem, a testüket és izmaikat feszesebbé varázsoljam, hogy ezáltal a lelki egyensúly is helyre libbenjen. A két kép között eltelt idő: 4 hónap."

"Az én tippem Nektek az, hogy nincs szükség világot megváltó, messzi célokra, hanem inkább tűzz ki apró, rövid távú teljesítendő feladatokat magadnak - és így lesz mindig SIKERÉLMÉNYED! Találd meg azt az irányvonalat, ami Neked a legjobb és kövesd a terved. Állj rá az útra fejben, gondold végig, hogyan fogod véghezvinni és légy HAJTHATATLAN!"

"Barbi 26 éves, nem versenyző, és nem sportolt ezelőtt soha. A rövidtávú célja egy fotózás volt, amire a példa mutatja, sikerült jól felkészülnünk. Hallgatott rám mindenben, bízott bennem, és betartott mindent, amit tanácsoltam neki. Az első képen 57,7 kg volt —- > a másodikon már 50,3 kg. Ügyes vagy, kicsi lány!"

0 Tovább

Azt hitték, Kim Kardashian vagyok!

Nagy Bettinát a földalattinál fotózták, és sokan közös képet is kértek tőle, mert azt hitték, ő Kim Kardashian - írja a WBPF-világbajnok a Facebookon.

Na de meséljen többet az esetről az alábbi kép és poszt:

fitnesz Nagy Bettina

1 Tovább

Vedd a kezedbe az irányítást!

Nagy Bettina két fantasztikus fotó mellé írt pár biztató szót és ötletet azoknak, akik nyáron szeretnének jól kinézni a strandokon. Hiszen hamarosan itt a jó idő, itt a forróság és előkerülnek a kicsi ruhák, farmersortok, szoknyák és az apró, haskivillantós pólók.

1 Tovább

Nagy Bettina pingponggal gyúrt a húsvétra

A családjával piknikezett a háromszoros fitmodell-világbajnok Nagy Bettina. Nővére gyermekeivel együtt játszottak önfeledten, és tojást is festettek. Felhevült a levegő, amikor pingpongozás közben Bettina ledobta a dzsekijét.

fitnesz Nagy Bettina

"Nem vagyok egy asztalitenisz fenomén, de adogatás közben felébredt a versenyszellem bennem, és mindenképpen nyerni szerettem volna. A fűtött sátorban pár szerva után ledobtam a dzsekit, mert akadályozott a játékban. A meccset végül megnyertem" - mondta nevetve Bettina.

fitnesz Nagy Bettina

Kérdésünkre, hogy készül-e a hétfői locsolásra, a világbajnok ezt válaszolta: "Bízom benne, hogy nem hagynak elhervadni, de azt bevallom, hogy nem szeretnék kölnifelhőbe burkolózni. Aki szeretne meglocsolni, az vízzel tegye!"

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

fitnesz Nagy Bettina

0 Tovább

Nagy Bettina felcsatolja a síléceket

Nagy Bettina megérkezett Ausztriába, ahol síelni fog, de figyelmeztette a tanítványait, hogy a diétát mindenki tartsa be a saját nyaralása alatt is.



A fotója alatt van olyan követője, aki azt írja: "De jó lenne, ha kettő lenne belőled."

0 Tovább

Reblog