Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Melyik bikinit válasszam?

Nagy Bettina, a WBPF világbajnoka bikinivásárlás előtt állt, és nem tudta eldönteni, melyik alsót válassza. Segítsünk neki!

Nagy Bettina fitnesz

Melyik bikinialsót válassza Nagy Bettina?
A bal oldalit
A jobb oldalit
Mindkettő pompás
Created with PollMaker

0 Tovább

Kell-e, jó-e, szép-e a nagy fenék?

Fitneszversenyzők is nyilatkoztak nagyfenék-témában.

"Ha valaki nagyobb feneket szeretne, mindenképpen használjon súlyzókat, illetve mindenképpen rámehet gépekre, gyakorlatokra, az a lényeg, hogy formásítsa magát, és legalább heti kétszer edzzen farizomra" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Nagy Bettina, a WBPF világbajnok versenyzője.

Nagy Bettina Lengyel Vivien Molnár Péter

"Amikor farizmot edz, aznap egy kicsit több szénhidrátot fogyasszon, egyen zsírosabb halakat, figyeljen a minőségi zsírbevitelre, mint például olívaolaj, avokádó, olajos magvak" - így szólnak Lengyel Vivien tanácsai. Párja, Molnár Péter ezt így egészítette ki. "Nagy feneket elérni könnyű, formás feneket elérni - az a munka, akár kicsiben, akár nagyban."

0 Tovább

A legjobb, görögdinnyéket formáló gyakorlat

Ha valaki, akkor Nagy Bettina tudja, hogyan kell görögdinnyéket formálni. A WBPF világbajnoka egy farizomerősítő gépet tesztelt, amelyen ő maga mutatta meg, milyen a helyes kivitelezés.


A videóra még várni kell, ha kész, mutatjuk!


 

0 Tovább

Lépcsőzz úgy, mint Nagy Bettina!

Nagy Bettina szerint a monotonitás ellen rendkívül jó a lépcsőzés. De segít az állóképesség növelésében is, miközben a test karbantartásához is hozzájárul, hiszen a tónusosság, a feszesség a cél.

Ráadásul bárhol kivitelezheted, mert lépcsőt szinte mindenhol találsz.

A cél? "Hogy többé ne szuszogj, és ne kapj légszomjat 1-2 emelet megtétele közben vagy után. A liftet pedig felejtsd el, ha akarsz változtatni magadon - a testeden - a RITMUSODON."

Nagy Bettina fitnesz

0 Tovább

Nézegettem az izmos lányokat, és megtetszett az alakjuk

Nagy Bettina háromszoros világbajnok, az eddigi legsikeresebb Fitparádé-győztes. Karrierje azután indult be igazán, hogy a Fitparádén a legjobbnak bizonyult. Ma már igazi tinibálvány, személyi edzőként pedig sokakat segít az életmódváltásban és a versenyfelkészülésben. Most arról mesél, hogyan indult a karrierje és milyen lökést adott neki a Fitparádé.

2 Tovább

Reblog