Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Súlyzókkal a kerek popsiért

Németh Dorottya, a WBPF világbajnoknője szerint a nőknek nem szabad félniük a súlyzós edzéstől, sőt tudniuk kell, hogy a kívánt hatás eléréséhez nem elég a kardio edzés.

Németh Dorottya

"Sokan a mai napig féltek a súlyzos edzésektől, miközben nem nagyon találkoztam még olyan emberrel, aki vékony, de puha és plötyi testet szeretne.

Ha feszes, tónusos test a cél, kerek popsival, formás lábakkal, szép karokkal, akkor ahhoz nem elég a kardio edzés és pici hasazás...

Hetente 3x súlyzós edzést kell végezni hozzá, és nem 1-2 kg-os súlyzókkal, hanem olyan súlyokkal, amivel a 10-12. ismétlésnél már szétég az izom.

Németh Dorottya

Nem kell attól tartanatok, hogy nagyon izmosak lesztek... Sajnos ez nem megy olyan könnyen!:) És azt is tudnotok kell, hogy amikor elkezdtek súlyzos edzést csinálni, az első pár hétben az izmaitok "bedurrannak", bevizesedik a test, ezért van az, hogy az a farmer, ami eddig kényelmes volt, most feszül rajtatok. Ez nem azt jelenti, hogy ti gyorsabban izmosodtok, mint más... Túl kell lendülni az első pár héten, figyelni az étkezésre, ami ugye 70%-ban határozza meg a testünkben végbemenő folyamatokat. 

Németh Dorottya

Ahogy hozzászokik a szervezet az új terheléshez, el fogja engedni ezt a vizet, és máris újra kényelmes lesz az a farmer, sőt, már jobban is fog állni, mint azelőtt!:) Kerek popsit csak nagy súlyokkal tudunk elérni, szóval irány az edzőterem, és ne adjátok fel az első 2-3 hétben, mert pont utána fog beindulni a változás!" - írja a Facebookon a MyBody Personal Training System edzőterem vezetője, Németh Dorottya.

 

Németh Dorottya

1 Tovább

Miért nélkülözhetetlen a Facebook?

Németh Dorottya is a meghívottak között volt a MoM Sportban rendezett 3. Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencián.

fitnesz Németh Dorottya

A fitneszvilágbajnok többek között arról beszélt, hogy manapság a közösségi oldalak is nagyon sokat segíthetnek egy-egy sportolónak a karrierépítés során.

fitnesz Németh Dorottya

(Nagy László világválogatott kézilabdázó, Berkes Péter főszervező, Dr. Váczi János alpolgármester, Buranits Ildikó, a MoM Sport igazgatója, Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, Berki Krisztián tornász olimpiai bajnok, Gergely István pólós olimpiai bajnok, Szilágyi Áron vívó olimpiai bajnok)

"Ma már egyetlen jelentős sportoló sem lehet meg saját Facebook-oldal nélkül, amely a rajongókkal való kapcsolattartás legfontosabb fóruma" - mondta a nagy sikerű konferencián Németh Dorottya. Az aktív sportolói pályafutástól már visszavonult, jelenleg fitneszedzőként tevékenykedő Németh Dorottya elárulta: több mint 50 ezer követőt szerzett a Facebookon, ami által a szponzori megkeresések száma is jelentősen megnőtt. Hozzátette azt is: csak olyan szponzorokkal dolgozik együtt, akik hozzá hasonlóan az egészséges életmódot, a sport szeretetét szeretnék népszerűsíteni.

(Még több infó a konferenciáról.)

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

Három olimpiai bajnokkal egy színpadon

Németh Dorottyát, a WBPF fitneszvilágbajnokát is meghívták a 3. Nemzetközi Sportmenedzsment Konferenciára. Az alábbi képen három olimpiai bajnokkal (Gergely István - vízilabda, Szilágyi Áron - vívás, Berki Krisztián - torna) és a világ egyik legjobb kézisével, Nagy Lászlóval szerepel a címlapon.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

A fitneszvilágbajnoknő - más szemmel

Így néz ki Németh Dorottya, a WBPF fitnesz-világbajnoknője elegáns ruhában. 

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

Ki tudja utánozni a fitneszvilágbajnokot?

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok bemutatott egy igencsak nehezen kivitelezhető gyakorlatot, majd részletezte a "lábazását". A két videót az alábbi fotó alatt láthatód.

fitnesz Németh Dorottya

Mai challenge! Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok, hogy meg tudjátok-e csinálni!

Részlet a mai lábazásomból. Sétáló kitörés 15 kg-val, súly nélkül ugyanez, majd békaugrás (pihenő nélkül).
Ez a harmadik köröm, ezért vonszolom magam így. Teljes savasodás!:) Pusztuljon a zsír! ;-)

1 Tovább

Reblog