Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érmet kapott a fitneszkirálynő

Németh Dorottyát kitüntette a Magyar Szabadidősport Szövetség, a WBPF fitneszvilágbajnoka meg is mutatta az érmet.

"Ezzel az éremmel szeretnénk megköszönni neked, hogy nap mint nap biztatod a követőidet, hogy merjenek változtatni újra és újra bebizonyítva, hogy a lehetetlen nem létezik!" - ezzel indokolta a szövetség, hogy miért Dórinak adta az érmet.

Németh Dorottya fitnesz

"Köszönöm szépen a szövetségnek az elismerést, és nektek is, hogy ilyen fantasztikusak vagytok és küzdötök az álmaitokért!"Szeptember 10-18-ig tartják az Európai Sporthetet, aminek az a célja, hogy minél több emberrel megismertessék a sport szeretetét.

MERT SPORTOLNI JÓ! Legyen szó bármilyen sportágról, a lényeg,hogy mozogjunk, és egészségesen táplálkozzunk mellé!
Több száz esemény közül választhattok a héten, itt találjátok a rendezvények listáját: www.europaisporthet.hu - írja a Facebookon Dóri.

0 Tovább

Megtalálni az igazit

Németh Dorottya fitneszkirálynő megtalálta élete társát.

fitnesz Németh Dorottya

"Nincs annál nagyobb ajándék az életben, mint amikor megtalálod az igazi társad. Aki mellett jobb ember leszel. Aki inspirál és támogat. Akivel őszintén meg tudsz beszélni mindent. Akinek nem félsz elmondani a legnagyobb félelmeidet, és akivel meg tudod osztani az örömödet és sikereidet. Aki megnevettet, és aki úgy szeret ahogy vagy. Nincs a világon jobb, mint őszintén szeretni és szeretve lenni!" - írta a Facebookon a WBPF világbajnoknője.

0 Tovább

Visszatér a fitneszkirálynő?

Németh Dorottya nagy munkában van, és az általa megosztott kép hashtagje ("2016autumniamcomming") alapján akár arra is lehet következtetni, hogy visszatér a színpadra.

fitnesz

"Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak" - olvasható a fotó mellett.

1 Tovább

Most is bomba formában

Németh Dorottya 18, majd 26 évesen is vb-címet tudott nyerni a WBPF-nél.

Közben kihagyott három évet, megcsinált - ahogyan ő fogalmazott - egy 30 kilós oda-visszát, egy ideje viszont nem versenyez. Pedig a formája alapján, úgy látjuk, most is simán kiállhatna a színpadra.

fitnesz Németh Dorottya

"Nem szavakkal írod az életedet. Tettekkel írod. Nem az a lényeg, hogy mit gondolsz. A lényeg az, hogy mit teszel" - írta a Facebookon.

0 Tovább

Király Viktor kockahassal?

Úgy tűnik, Király Viktor énekesnek hamarosan kockahasa lesz, legalábbis erre lehet következtetni abból a fotóból, amelyet Németh Dorottya posztolt a Facebookon. "Kockahas projekt" - írt a kép mellé a WBPF fitneszvilágbajnoka.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

Reblog