Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez történt a fitneszkirálynővel

Németh Dorottya Szilveszterkor visszaemlékezett a 2016-os évre. 

"Az év utolsó napjaiban visszaemlékezünk az elmúlt 12  Ez az év különösen eseménydús volt, összeszedtem egy montázsba a kedvenc pillanataimat.

Régi álmom vált valóra, amikor megjelent az első Sugarbird edzőruci kollekciónk Andor Marcsival. Extrém menyasszonnyá varázsoltak az Esküvő Classic magazin fotózásán.

fitnesz Németh Dorottya

Voltunk Amszterdamban a barátainkkal, Rómában és Krétán a Szerelmemmel, és Barcelonában a Barátnőmmel. Végre hazalátogatott a Kisöcsém, és lagziztunk is kétszer.

Óriasi megtiszteltetés és boldogság, hogy a Shape Magazin címlapján lehettem.

Köszönöm a vendégeimnek, a barátaimnak,és a csapatomnak ❤ ,hogy tüzön-vízen át kitartottak mellettem, köszönöm Nektek, hogy velem vagytok, a rengeteg üzenetet és a bizalmatokat.

fitnesz Németh Dorottya

2017-ben rengeteg új és szuper dologgal foglak meglepni Titeket, már alig várom!!!

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek, valósítsátok meg az álmaitokat, és remélem, jövő nyáron mindannyian büszkén fogtok bikiniben végigsétálni a vízparton!"

 

0 Tovább

Hová tűnt a fitneszkirálynő?

Németh Dorottya a Facebookon elismerte, hogy egy nehéz időszakon van túl, és ezért kerülte mostanság a nyilvánosságot. 

"Ne haragudjatok, hogy picit eltűntem, elég nehéz időszakon vagyok túl. Az élet néha akadályokat gördít elénk, de hiszem,hogy ez mind értünk van! Azért,hogy tanuljunk a hibáinkból, hogy erősebbek legyünk. 

fitnesz Németh Dorottya

Ezekben az időszakokban fejlődhetünk igazán sokat és bár eleinte fájdalmas a változás, mégis rengeteg új lehetőséget ad a kezünkbe. Ezekben az időszakokban derül ki, hogy kik azok, akik csak élősködnek rajtad, és kik azok, akikre valóban számithatsz.

Nem az az erős ember, aki soha nem esik el, hanem aki fel tud állni. Végül pedig hálás leszel azoknak az embereknek,akik elgáncsoltak, mert sokkal erősebb, magabiztosabb és elszántabb leszel,mint valaha!"

2 Tovább

Ilyen hajlékony egy fitneszvilágbajnok

Németh Dorottya 11, illetve 3 évvel ezelőtt is megnyerte a WBPF-világbajnokságot fitneszben, de továbbra is remek formában van, mint az az alábbi képen is látható.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

A fitneszkirálynő újjászületése

Németh Dorottya életében lezárult egy korszak, a WBPF világbajnoknője erről írt a Facebookon.

"Pár évvel ezelőttig versenyzőként dolgoztam szívvel-lélekkel a kupáimért, de az elmúlt három évben edzőként kapok a versenyzőimtől, vendégeimtől, a WBPF szövetségtől, a Magyar Szabadidősport Szövetségtől elismeréseket. Az egész életem benne van ezekben a trófeákban, kezdve a két világbajnoki címemtől, a versenyzőim világ-, Európa-bajnoki kitüntetésein keresztül, a vendégeim sikertörténetéig.

fitnesz

Boldog vagyok, hogy segíthetek Nektek, és ígéreim, a jövőben is mindent megteszek, hogy motiváljalak Titeket az edzésre, az egészséges életmódra, és arra,hogy soha ne adjátok fel az álmaitokat!"

fitnesz

Én sem teszem! Egy korszak lezárult az életemben, és készen állok rá, hogy egy igazán különleges és új dolgot hozzak létre. Jövő héttől átmenetileg budapest egyik legjobb termében, a Fitness and More-ban várom a csapatommal a lelkes jelentkezőket, régi és új vendégeinket. Ne feledjétek, hogy bármilyen akadályt gördít elétek az élet, attól csak erősebbek lesztek, küzdjetek az álmaitokért, és ne hagyjátok, hogy bárki vagy bármi eltántorítson a célotoktól!

3 Tovább

Mini diktátorként motivál a fitneszkirálynő

A TV2-n látható a Star Academy című műsor. A zsűri tagjai, Pásztor Anna és Király Viktor rendszeresen járnak tornázni, a személyi edzőjük Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. Amint a tv2.hu írja, Anna olykor babájával együtt végzi a gyakorlatokat, Viktort pedig külön motiválja, hogy női trénere van, akinek már egy becenevet is adott: ő a mini diktátor.

Németh Dorottya fitnesz

0 Tovább

Reblog