Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnokok reggelije 

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok a reggelizés fontosságára hívja fel a figyelmet. 

"Képtelen lennék elindulni reggeli nélkül otthonról, még úgy is, hogy 7-től már edzést tartok. Ki se nyitottam még a szemem, de máris éhes vagyok!" - írta a Facebookon, és egy fotót is csatolt a bejegyzéshez.

fitnesz Németh Dorottya

"Ugye Ti is szoktatok reggelizni?!" - teszi fel végül a kérdést.

0 Tovább

Anasztázia 22 kilót fogyott, és bombanő lett

Anasztázia 22 kilót fogyott, XXL-es ruhák helyett ma már M-es méretet hord, és ahogyan ő fogalmazott: újra nőnek érzi magát. Németh Dorottya WBPF-világbajnok segítségével került pazar formába.

Németh Dorottyának sokat köszönhetek, újra nő lehetek, jobb kedvvel, szép ruhákban tudok megjelenni, újra erősnek érzem magam, remélem, sokaknak tudok, tudtam segíteni a kis történetemmel, soha nem szabad feladni" - írta Anasztázia.

fitnesz

A teljes sztorit itt olvashatja:

0 Tovább

30 éves a fitneszkirálynő

Új időszámítás kezdődik Németh Dorottya életében, aki ma töltötte be a 30. életévét. A fitneszvilágbajnok - ő látható blogunk fejlécén - Máltáról küldött egy csinos fotót a rajongóinak, barátainak.

fitnesz Németh Dorottya

0 Tovább

Hihetetlen átalakulás a motorbaleset után

Németh Dorottya fitneszvilágbajnok nagyon büszke arra, amikor a tanítványai - az ő segítségével - átformálják a testüket. Az alábbi fotó is önmagáért beszél.

fitnesz Németh Dorottya
"Bemutatom nektek egy újabb vendégem, Zoli fantasztikus átalakulását. Teljesen naturálisan, heti 3 súlyzós edzéssel és tiszta étkezéssel értük el ezt az eredményt. Külön büszke vagyok rá, mert 3 évvel ezelőtt motorbalesetet szenvedett, és az orvosok azt mondták neki, az sem biztos, hogy újra járni fog tudni. Rengeteg műtéten esett át, és a mai napig fáj a lába, de soha nem adta fel!" - írta Dóri a Facebookon.

0 Tovább

Kincsként örülj a mának!

Németh Dorottya igyekszik minden napjának örülni. Le is írta, hogy pontosan mire gondol!

"Ragadd meg minden napodat. Örülj a teljesség igényével. Minden napnak, úgy, ahogy van. Az embereknek, úgy, ahogy vannak. (Nem arról van szó, hogy a mának kell élnünk - ez materialista hozzáállás lenne, hanem arról, hogy a mának kincsként kell örülnünk."

Németh Dorottya

Legyen szép napotok!❤

0 Tovább

Reblog