Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Műteremben járt a fitneszmodell

Mészáros Mónikáról egy műteremben készítettek remek fotót. A WBPF versenyzője idén részt vett a bangkoki világbajnokságon.

Mészáros Mónika fitnesz


Fotó: Gócsa Lilla
maglódi műterem
www.gocsafoto.hu

0 Tovább

40 évesen is bombaformában

Mészáros Mónika súlyos betegségét követően is ki tudott jutni a WBPF bangkoki világbajnokságára, és láthatóan 40 évesen is remek formának örvend.

fitnesz Mészáros Mónika

"Szépséges Baci fehérneműm,amit még a Fitparádén nyertem. :) Imádom, és köszönöm! A kép Koh Lipen készült, egy picike szigeten" - írta a Facebookon a sportolónő.

fitnesz Mészáros Mónika

0 Tovább

A bajnoknő utolsó világbajnoksága

Mészáros Mónika megannyi harc után az életben és a fitneszben is teljesítette az álmai egy részét. A thaiföldi világbajnokságon búcsúzik a sporttól.

"Péntek 13. Huszonkét évvel ezelőtt ez a nap a szerencsétlenségben szerencse volt. Vannak nyomai, de talpra álltam, és végigcsináltam a sok műtétet, az álmaim egy része teljesült is. :) Van két csodálatos fiam, és szerettem volna szép testet, és megmutatni, és ez 40 éves koromban sikerült! Kilenc nap múlva utazom a WBPF-világbajnokságra... Az utolsó megmérettetésem egy szuper csapattal és szuper szövetséggel" - írta Mészáros Mónika a Facebookon.

A sportolónő a harcairól az Origónak korábban két alkalommal (itt és itt olvashatod) is nyilatkozott.

0 Tovább

Vb-ről álmodik a daganatos betegséggel operált fitmodell

Betöltötte a negyvenet Mészáros Mónika, majd újabb fogadalmat tett a negyedik x-be lépve. A többször is daganatos betegséggel operált fitneszmodell szeretne kijutni a thaiföldi WBPF-világbajnokságra.

Barátaival és a csapattársaival ünnepelte a 40. szülinapját Mónika. Ez volt az utolsó lazítás amelyet megengedett magának, hiszen komoly célokra fókuszál az elkövetkező hónapokban. A novemberi világbajnokságra szeretne kijutni. "Elkezdtem a felkészülést az őszi szezonra. Remélem, sikerülni fog. Van mit ledolgoznom. Még sosem voltam Bangkokban ezért mindent beleadok, hogy megvalósítsam az álmomat." - nyilatkozat nekünk Mónika.

Móni tavaly szeptemberben azt mondta az Origónak, hogy "kineveti a betegségeit", és nem adja fel.

0 Tovább

Nem a barátnőm, az édesanyám

"Fiacskám elballagott a középsuliból" - tudatta ismerőseivel és rajongóival Mészáros Mónika.

A 40 éves fitneszes - aki tavaly bronzérmet nyert a WBPF koszovói fitnesz-Eb-jén - újra edzőterembe jár, úgy, hogy közben igyekszik legyőzni komoly betegségét.

0 Tovább

Reblog