Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szülés utáni elhízás és boldogság? a magyar testépítő ikon is megszólalt

Molnár Péter testépítő világbajnok, a sportág egyik legismertebb hazai alakja is elmondta véleményét arról a kijelentésről, mely szerint "egy nő a szülés után ha elhízik, csak magát okolhatja".

Molnár Péter Lengyel Vivien testépítés

A magyar Schwarzenegger - aki boldog kapcsolatban él a szintén világbajnok párjával, Lengyel Viviennel - hosszasan kifejtette gondolatait, melyeket végül így foglalt össze: "Mikor az ő boldogsága fontosabb a tiednél és létezése fontosabb sajátodnál kész vagy arra, hogy jó apa és férj legyél és már nem fog érdekelni az se, ha 10 kg-mal több lesz, mint mikor megismerted, mert nem is fogod látni a különbséget. Ha pedig mégis, gyorsan programozd át magad, mert le vagy maradva egy tróger tinédzser szintjén, és könnyen elveszítheted azt, ami az igazi boldogságot jelenti s értelmet ad létezésünknek." 

A teljes poszt itt olvasható:

0 Tovább

Baj van, ha azt hiszed, mindenkinél jobb vagy!

Lengyel Vivien, a tavalyi Fitparádé abszolút bajnoka érdekes gondolatokat tett közzé arról, hogy szerinte mit kell tenni azért, hogy azzá váljon az ember, aki valóban lenni akar.

Lengyel Vivien Fitparádé fitnesz

"Amikor azt hiszed, értesz valamihez, tudsz valamit, nem szabad megállnod azon a szinten. Fejlesztened kell magad, elfogadnod más, nálad tapasztaltabb emberek tanácsait és szivacsként szívni az információkat magadba."

A teljes poszt:

Lengyel Vivien Fitparádé fitnesz

Lengyel Vivien Fitparádé fitnesz

0 Tovább

Miért akar minden lány ugyanúgy kinézni?

Lengyel Vivien nem érti, miért akar manapság minden lány ugyanúgy kinézni. A világbajnok szerint el kell felejteni a felületes dolgokat, és a valódi barátokra, a hobbinkra, az olvasásra, és egyéb, valóban fontos dolgora érdemes minél több időt fordítani.

Lengyel Vivien fitnesz
Lengyel Vivien világbajnok, a Fitparádé abszolút bajnoka, az idei Fitparádé háziasszonya

Lengyel Vivien fitnesz

Lengyel Vivien fitnesz

Lengyel Vivien fitnesz

0 Tovább

Kell-e, jó-e, szép-e a nagy fenék?

Fitneszversenyzők is nyilatkoztak nagyfenék-témában.

"Ha valaki nagyobb feneket szeretne, mindenképpen használjon súlyzókat, illetve mindenképpen rámehet gépekre, gyakorlatokra, az a lényeg, hogy formásítsa magát, és legalább heti kétszer edzzen farizomra" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Nagy Bettina, a WBPF világbajnok versenyzője.

Nagy Bettina Lengyel Vivien Molnár Péter

"Amikor farizmot edz, aznap egy kicsit több szénhidrátot fogyasszon, egyen zsírosabb halakat, figyeljen a minőségi zsírbevitelre, mint például olívaolaj, avokádó, olajos magvak" - így szólnak Lengyel Vivien tanácsai. Párja, Molnár Péter ezt így egészítette ki. "Nagy feneket elérni könnyű, formás feneket elérni - az a munka, akár kicsiben, akár nagyban."

0 Tovább

"Le sem tudjuk róla venni a szemünket"

Lengyel Vivien PCA Bikini Pro-versenyzőről dögös fotót készített Végh Zoltán. A sportoló azt írta a fotóhoz, hogy a nők és a tűz között bizony nem sok különbség van, egyikről sem tudjuk levenni a szemünket.

Lengyel Vivien fitnesz

0 Tovább
«
123

Reblog