Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tízperces popsiedzés - eszközök nélkül

Ha kerek popsit akarsz, nézd meg ezt a videót! De inkább csináld, amit Koloszár Enikő, a WBPF Fitmodel-világbajnoka ajánl.

2 Tovább

Spartan Race-re készül a fitneszvilágbajnok

Spartan Race-versenyre készül Koloszár Enikő! A WBPF fitneszvilágbajnoka már elsőre majdnem minden akadályt tudott teljesíteni, de mint írja, még van mit gyakorolnia. 

0 Tovább

Visszavonul a magyar fitneszvilágbajnok

Koloszár Enikő, a WBPF világbajnoknője úgy döntött, egészségügyi problémái miatt nem indul el az idei versenyeken. A szavaiból azt lehet kivenni, hogy talán végleg befejezi a versenyzést.

fitnesz Koloszár Enikő

"Fájó szívvel engedem el ezt az évet és a versenyzést. Nehezemre esett meghozni ezt a döntést, csalódott vagyok, de vannak 
életszakaszok, amikor kötelezően más irányba kell nézni 180 fokos fordulattal, az esetemben most egészségügyi probléma miatt" - írta a Facebookon.

fitnesz Koloszár Enikő
 

A teljes bejegyzés itt olvasható:

fitnesz Koloszár Enikő

1 Tovább

Fitmodellek a Balaton Soundon

Koloszár Enikő és Regős Lili, a WBPF kiválóságai is leugrottak a Balaton Soundra.

fitnesz Regős Lili Koloszár Enikő

Persze, aztán mások is feltűntek a fitneszsport kiválóságai közül.

0 Tovább

Világbajnokok társaságát keresik a celebek

Van-e annál jobb reklám a fitnesziparban, mint amikor önmagunk vagyunk a motiváció mások számára? Ha valaki egész évben formában van, az hitelesebb, mint akikre nem ismerünk rá a versenyek után. Vajon törvenyszerű-e a versenyek utáni hízás, vagy kellő önkontrollal ez elkerülhető?

Koloszár Enikő fitnesz

"Tegnap a vendégeim között volt Éjjel nappal Budapest Alexa is! Nagyon kitartó és kőkeményen betartja a diétát! Köszönöm a bizalmat, hogy engem választottál" - írta a Facebookon Koloszár Enikő WBPF-világbajnok.

Koloszár Enikő fitnesz

0 Tovább
«
12

Reblog