Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindent vitt a magyar fitneszmodell

Kazári Mónika mindent vitt a magyar bajnokságon, őt választották a bajnokok bajnokának.



"A WBPF magyar bajnokságán, a Kriko Kupán első helyen végeztem, és az abszolút kategória győzelmet is megszereztem. Köszönöm a csapatnak, edzőmnek és mindenkinek, aki szorított értem. A képek magukért beszélnek a hangulatról" - írta a Facebookon Kazári Mónika.

0 Tovább

38,5 fokos lázzal is mindenkit lenyűgözött

Kazári Mónika a Fitparádé kategóriagyőzelme után megszerezte a Zimmermann Kupa abszolút győzelmét is.

Elkezdődött az őszi versenyszezon a MyBody csapatánál is. A Fitparádé óriási siker volt, majd Szombathelyre utazott a csapat, ahol jocskán gyűjtöttek az érmekből. Kazári Mónika a saját kategóriája mellett minden bajnok között a legjobb lett. A győzelméről így nyilatkozott:

"A Fitparadé nagyon sokat kivett belőlem, és egy kicsit meghűltem. Zimmermann Feri bácsi versenyét azonban lázasan sem hagyhattam ki. Sportágaink egyik legmotiválóbb személyisége 65 évesen vb-ezüstöt nyert master testépítésben, most, a 67. szülinapján pedig promoterként mutatkozott be, és egy csodálatos versenyszervezésseel kápráztatta el azt a csaknem 100 versenyzőt, aki fontosnak tartotta, hogy ott legyen a Zimmermann Kupán. Én 38,5 fokos lázzal próbáltam a legjobbat kihozni magamból. Gyönyörű lányok indultak, és igéretes újoncok is felbukkantak, kicsit sem lehettem biztos a győzelmemben. Az egész versenyt áthatotta a szerető odafigyelés, reméljük, lesz még folytatás. Ráadásul Feri bácsi ismét meglepett minket, hiszen bejelentette, hogy 70 éves korában világbajnoki aranyat szeretne."
 

0 Tovább

Így kell szép popsit formálni

Kazári Mónika tavaly harmadik, idén pedig első lett a WBPF Európa-bajnokságán, így ha valaki, hát ő jól tudja, hogyan kell fejlődni. Egy videón megmutatta, hogy milyen gyakorlattal formálja a popsiját.

Popsi formálás folyamatban✌️Dorottya Németh Fitness World Champion

Posted by Mónika Kazári Fitness Modell on Tuesday, September 8, 2015

0 Tovább

Meghódítaná a világot a magyar szépség

Kazári Mónika tavaly harmadik, idén viszont már első lett a WBPF nevű szervezet Európa-bajnokságán a model physique kategóriában.

A sportág nagy tehetségének tartott Móninak megvolt az első tv-szereplése is, egy hosszú interjúban beszélt a sikereiről és a motivációjáról.

"Ősszel államvizsgára készültem, így nem mertem bevállalni mellette a versenyfelkészülést. Szerintem jobb is, hogy így döntöttem, hiszen az edzéseket folytattam, és így még jobb formával sikerült színpadra állni az idei tavaszi szezonban" - nyilatkozta a 24 éves sportolónő, aki idén a thaiföldi világbajnokságon is szeretne bizonyítani.

2 Tovább

A csinos fitneszmodell is fesztiválozik

A Balaton Soundon piheni ki a kemény versenyszezont Kazári Mónika, aki a WBPF bredai Európa-bajnokságán a 165 cm alattiak model physique kategóriájában lett aranyérmes.

A fiatal sportolónő a fesztiválra a szerelmével utazott el, és nagyon örült annak, amikor a kedvesét meglátta az egyik óriásplakáton.

0 Tovább
12345
»

Reblog