Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hét legjobb képe

Akár így is nevezhetnénk a Kazári Mónikáról készített montázst, amelyen a bajnoknő épp hétszer látható.

Fotó: György Kata

0 Tovább

Szobanapozás

Bár kint egyre hidegebb van, Kazári Mónika igyekszik egy kis "szobanapozással" bevinni az ilyenkor is szükséges D-vitamint.

fitnesz Kazári Mónika
#mikibemerphotography

0 Tovább

Hamburgert és pizzát enni off szezonban?

Kazári Mónika szerint az "off szezon" nem úgy zajlik, hogy "hamburgert és pizzát eszel egész nap 3-4 hónapon keresztül, a tv előtt fekve".

fitnesz Kazári Mónika

A WBPF Európa-bajnoka a szezonon kívüli mindennapok fontosságáról írt, és egy fotón megmutatja, ő hogyan nézett ki versenyformában, és hogyan most, edzésekkel és egészséges életmódot folytatva.

0 Tovább

Így pózolj a színpadon!

Ha valaki, akkor Kazári Mónika tudja, hogyan kell pózolni. A WBPF Európa-bajnok versenyzője egy videóval segít a versenyeken induló fitneszeseknek. A teljesség kedvéért pár szépséges fotót is mutatunk a sportolónőről.

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

fitnesz Kazári Mónika

Fotók: Bemer Miki

0 Tovább

Ez a feladat az egész testedet igénybe veszi

Kazári Mónika egyik tanítványa mutatott be egy fontos edzőtermi gyakorlatot.

"Fej feletti súlytartással végzett kitörés. Hogy miért szeretjük annyira? A kitörés alsótestre gyakorolt igen jótékony hatásai mellett a törzs izmait is megdolgoztatja, javítja a mozgáskoordinációt, fejleszti az egyensúlyérzéket. 

A súly tartása miatt az egész vállövet, a kart és a hát izmait is érezni fogod. Ennél a feladatnál az egész tested igénybe lesz véve."

fitnesz Kazári Mónika

Fotó: Bemer Miki

0 Tovább

Reblog