Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Három diploma és két vb-cím

Dr. Kálmán Csilla élete meghatározó pillanatait négy fotón mutatta meg.

0 Tovább

Jogi doktor lett a sportmodell világbajnok

Levelező tagozaton végezte el a jogot "cum laude" diplomaminősítéssel a kétszeres sportmodell világbajnok Kálmán Csilla. Gratulálunk! 

fitnesz Kálmán Csilla

3 Tovább

Hihetetlen átalakulás három hónap alatt

Kálmán Csilla idén világbajnok lett két szervezetnél is. A sportolónő a Facebookon megmutatta, hogyan nézett ki egy kéthetes all-inclusive nyaralás után közvetlenül, majd három hónappal később, a színpadon.

fitnesz Kálmán Csilla
 
"Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e ezeket a képeket veletek, hiszen, mint senki, én sem szívesen olvasom a rosszindulatú megjegyzéseket. De végül úgy döntöttem, miért ne, nincs mit szégyellni, bevallom, hogy nyáron kicsit sem diétáztam. Remélem, sokatoknak ad ez most erőt, motivációt. Az első képek 2016. július 18-án készültek, 2 hetes kubai all-inclusive nyaralásunkról való hazatérésünk másnapján. A második képek pedig 2016 októberében (színes bikini: Bodysport Kupa, piros bikini: Fitparádé).

fitnesz Kálmán Csilla

Három hónap átalakulása: július-október. És kétszeres világbajnok lettem."

fitnesz Kálmán Csilla

17 Tovább

Aranyos magyar lányok

Már meg sem tudjuk számolni, hogy hányszoros világbajnok Palecian Judit, aki megvédte a NAC Ms Universe-címét! Gratulálunk! Ez volt a tizedik vb-aranya. Juci, az aranyos.

fitnesz Kálmán Csilla Palecian Judit

Kálmán Csilla szintén világbajnok lett a NAC-nál.

fitnesz Kálmán Csilla Palecian Judit

1 Tovább

Tricepsz. Hétvégén Fitparádé

Ezzel a kommentárral posztolta Kálmán Csilla az alábbi videót. Úgy tűnik, a versenyzők már nagyon készülnek az ősz egyik legnagyobb fitneszrendezvényére.

fitnesz Kálmán Csilla

0 Tovább
«
12

Reblog