Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mekkora pofont tudsz elviselni?

Amikor belenézel a tükörbe, de nem látsz változást, hiszel benne, hogy eléred a célod, ha elég keményen dolgozol. Ez különbözteti meg azokat, akik végül sikeresek lesznek, azoktól, akik elbuknak. Nem az a fontos, hogy mekkorát tudsz ütni, hanem, hogy mekkora pofont tudsz elviselni.

Mindezt Horváth Victoria írta a Facebookon, és ezek szerint ő többek között ezekből a gondolatokból szokott erőt meríteni, amikor extra motivációra van szüksége.

Szintén megosztotta az alábbi Ashley Horner-idézetet:

"Egy jól felépített fizikum egy státusz szimbólum. Tükrözi a munkát, amit beleraktál. Nem tudod ellopni vagy kölcsönvenni, és nem tarthatod meg folyamatos munka nélkül." 

5 Tovább

Ilyen egy nagyon kemény női has

Horváth Victoria, a WBPF bredai Eb-jére készülő fitmodell megmutatta, mennyire brutálisan izmos a hasa.

1 Tovább

Látott már ilyen szép női hátat?

Horváth Victoria megmutatta, hogy 2012 óta hogyan változott a hátformája. Az F&M fitness and more-ban személyi edzőként dolgozó fitneszversenyző egy idézetet is mellékelt a rendkívül motiváló fotó mellé.

 

"Az életben semmit sem adnak ingyen. Meg kell küzdened mindenért. Nem vártam, hogy csak úgy nekem adják, munkával akarom kiérdemelni. Úgy hiszem bárki képes elérni céljait, ha keményen megdolgozik érte" - Kai Greene

Íme, Horváth Victoria hát evulóciója 2012-től 2015-ig:


2 Tovább

Reblog