Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hideg sem tántorítja el az edzéstől

Harnos Kristóf, a WBPF wheelchair bodybuilder-versenyzője a hidegben sem pihen, úgy érzi, minden nap fontos edzeni azért, hogy valóra válthassa az álmait.

Aki kíváncsi Harnos Kristóf nem akármilyen történetére, az feltétlen olvassa el a "Pokoljárás - út az újjászületésig!" című könyvet.

0 Tovább

"Ezt nem lehet szavakkal leírni"

Harnos Kristóf, a WBPF kerekesszékes világbajnoka újabb videót és történetet osztott meg. Hat hete dolgozik együtt tanítványával, Jámbor Gergővel, aki egy motorbaleset miatt került kerekesszékbe.

Gergő már két hét után pozitív változást érzett magán. "Elkezdte érezni, hogy dolgozik a törzsizom, a gerincfeszítő. Ez azért nem rossz! :) Na az ilyen pillanatokat, érzéseket kívánok mindenkinek, hogy élje át! Mert ezt nem lehet szavakkal leírni."

Érdemes megnézni az edzést, és elolvasni a teljes posztot!

0 Tovább

Elképesztő videón a kerekesszékes világbajnok edzése

"Hogy tud egy gyakorlatot egy mozgásában korlátozott személy úgy végre hajtani, hogy az hatékony, és legfontosabb preventív legyen? Nos, válasz nagyon egyszerű. Mindent nagyon aprón át kell gondolni, meg kell tervezni. Lényeg a sérülésmegelőzés! Nekünk még jobban oda kell figyelni, hisz alsó végtagjainkat nem érezzük. Ha nem figyelünk oda már is meg van a baj. EZÉRT AZTÁN FULL FÓKUSZ VAN!"

Ez csak egy kis részlet Harnos Kristóf, a WBPF Wheelchair Bodybuilder világbajnokának a legutóbbi bejegyzéséből, amelyben leírja és megmutatja, hogyan segít annak a férfinak, aki autóbaleset következtében szenvedett maradandó sérülést.     

"Istennek hála, most már folyamatosan javul állapota, Mikor megkeresett, kitűztük közösen azt a célt, hogy fokozatosan növelve a terhelést javítjuk állóképességét, ezzel megkönnyítve az önellátást."

Érdemes a posztot és a videót is megnézni!

0 Tovább

Kell a jó forma, kell a profi kártya!

Harnos Kristóf egy autóbaleset után kényszerült kerekesszékbe, és eldöntötte, hogy testépítésben megcélozza a csúcsot, már könyvet is írt a hihetetlen történetéről. Most a profi kártyára hajt, és a cél érdekében azt sem bánja, ha 120 kg-okkal kell megküzdenie.

0 Tovább

Magyar éremesőt jósolnak a fitnesz-Eb-n

Tenerifén rendezik a 143 tagországgal rendelkező WBPF szervezet 8. Európa-bajnokságát, amelynek a főszervezője a magyar származású Kanti Boglárka (képünkön).

fitnesz Kanti Boglárka Elek Nikoletta Harnos Kristóf

(Fotó: Kiss Roland)

A fitneszmodell maga is sikert sikerre halmozott aktív versenyidőszaka alatt a WBPF versenyein.

A magyar különítmény 30 versenyzőt és három küldöttet delegál. A tavaszi szezon csúcseseményén tehetséges újoncoknak is lehetőséget biztosít a WBPF Hungary vezetősége.

fitnesz Kanti Boglárka Elek Nikoletta Harnos Kristóf

(Elek Nikoletta (fotó: Backstage blog)

Lévén ez a szövetség a működéséhez nem kap állami támogatást, a versenyzők saját költségen utaznak a festői Tenerife szigetére.

Először kerül kontinentális szinten megrendezésre a Handicap kategória, ahol Harnos Kristóf kerekesszékes sportoló lesz a sérült testépítők nagykövete.

Kristófról a közelmúltban készített videoriportot az Origo.

fitnesz Kanti Boglárka Elek Nikoletta Harnos Kristóf

A WBPF Hungary elnöke, Sebestyén Péter (az alábbi képen balra) magyar éremesőt jósol.

fitnesz Kanti Boglárka Elek Nikoletta Harnos Kristóf

0 Tovább

Reblog