Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Irány a budapesti fitnesz-Eb!

Gazdag Adriennre és Tyukos Gergelyre versenyen talált rá a szerelem.

Tyukos Gergely Gazdag Adrienn WBPF

A tavalyi, szlovákiai Európa-bajnokságra már együtt készültek, ahol Gergely a top 5-ben végzett. Adriennt azonban egy kisebb sérülés akadályozta, így a versenyfelkészülésben segítette a párját.

Tyukos Gergely Gazdag Adrienn WBPF

Nem tett le azonban arról, hogy újabb Európa-bajnoki érmet szerezzen, és ebben az évben megújult erővel készül a budapesti MOM Sportban megrendezésre kerülő, május végi WBPF Európa-bajnokságra.

Tyukos Gergely Gazdag Adrienn WBPF

 

 

0 Tovább

Egy jól sikerült verseny

Nyíregyházán rendezték a WBPF Blade Sport kupát, amely a hétvégi, somorjai Európa-bajnokság kvalifikációs viadala volt. Gazdag Adrienn fitneszmodell szerint igencsak jól sikerült a verseny.

0 Tovább

Csak a sport - ma is, holnap is!

A tanítóként dolgozó fitneszmodell Gazdag Adrienn az osztályával egy sportversenyen vett részt, de közben már a somorjai rendezésű fitnesz- és testépítő Eb-re is figyel. De meséljen erről inkább ő maga:

0 Tovább

Hatékony popsigyakorlat

Egy hatékony popsigyakorlat, amit bárhol elvégezhetsz. Nincs szükség edzőteremre hozzá. Nyomhatod a beachen nyaralás közben is akár, de még kutyasétáltatás közben is. Gazdag Adrienn WBPF Európa-bajnok fitmodel posztolta.

Gazdag Adrienn fitnesz

0 Tovább

A legfittebb tanító néni

Gazdag Adrienn egy arany és egy ezüstérmet is begyűjtött a budapesti WBPF fitnesz-Eb-n, közben pedig - tanító néniként - az osztályára is nagyon odafigyelt. Adrienn hátrányos helyzetű, 2-3. osztályos gyerekeket tanít.

fitnesz Gazdag Adrienn

"Egy év újra eltelt, ma hivatalosan is útnak engedtem az én szeretett osztályomat nyári szünetre, mióta lement az Eb, azóta dolgozom egy szuper nyári kisfüzeten, amit speciálisan nekik terveztem meg. Ugyanis a szezonomomban végig segítettek akár egy mosollyal, egy simogatással, amiért hálás vagyok nekik!

fitnesz Gazdag Adrienn

Rengeteg minden történt velünk ebben az évben, ezt a mai nap folyamán átbeszéltük. A jövőt illetően az én kis törpjeimnek érdekes elképzeléseik voltak, hiszen már a "mik legyünk jövőre farsangon" kérdést is boncolgattuk.

fitnesz Gazdag Adrienn

Tudjátok, mi az elképzelés: a lányok fitneszmodellek, míg a fiúk testépítők lesznek, és mi majd csak 'pózerkodunk'! Kívánok minden tanár néninek és tanár bácsinak jó munkát, hiszen nekünk most kezdődik az igazán kemény munka" - írta Adrienn a Facebookon.

fitnesz Gazdag Adrienn

4 Tovább
«
12

Reblog