Még többet megmutat bájaiból a fitneszbajnok

Frits Patríciáról a minap feltöltöttünk egy képet, és úgy tűnik, a Dunavolgyi.com Photography által készített fotósorozatban még sok-sok muníció van. Várjuk a további folytatást!


fitnesz

0 Tovább

Szuperszexi fotó a fitneszbajnokról

Frits Patrícia az alábbi képet posztolta, kedvelői nagy örömére.

fitnesz Frits Patrícia


Fotó: Dunavölgyi Zsolt

0 Tovább

Mi lehet az univerzum terve velünk?

Frits Patrícia egy igazán forró képet töltött fel magáról a Facebookra, a hozzáírt idézetben pedig az élet és a véletlenek kapcsolatáról ír.

"Az élet nagy pillanatait nem feltétlen megcselekedjük. Van, hogy egyszerűen csak megtörténnek. Nem azt mondom, hogy nem irányíthatjuk a saját életünket... Kezünkben az irányítás. Legyen is! De ne feledjük, hogy bármikor megeshet, hogy kilépünk otthonról, és az egész életünk megváltozik. Az univerzumnak terve van velünk. De ez a terv folyton változik. Egy pillangó megrebbenti a szárnyát és elered az eső. Ijesztő lehet, de csodálatos is. Folyamatosan dolgoznak a gépezet fogaskerekei, hogy te végül pontosan akkor, pontosan ott legyél, ahol lenned kell. Jó helyen, jó időben."

0 Tovább

Jöhetnek a sütik!

Frits Patrícia készen áll a karácsonyra, ahogyan a Fitparádé kategóriagyőztes sportolónője a Facebookon írja: "Pár hét, és jöhetnek a sütik, és minden finomság, ami karácsonykor lenni szokott."

Frits Patrícia fitnesz

0 Tovább

Közeleg a fitnesz-Eb

Frits Patrícia nagyon készül a WBPF tenerifei Európa-bajnokságára.

fitnesz

"Nagyon pörögnek a hetek, és alig várom, hogy újra a WBPF színpadán állja. Egyelőre nem látszik rajtam, mennyire boldog vagyok. Elég feszített a tempó az utolsó hetekben, de ahogy repülőre szállunk, ez elmúlik, és megnyugszom" - írta a Facebookon a sportolónő, aki két éve Bredában aranyérmes lett a 170 centi felettiek Model Physique-kategóriájában.

Az Eb-t május 26-28. között rendezik.

0 Tovább
«
12

Reblog