Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Frits Patrícia akkor és most

Frits Patrícia megmutatta, hogyan nézett ki 2011-ben, s hogy milyen formában van jelenleg, IFBB Pro-versenyzőként. 

"Ha élünk azzal, mi bennünk rejlik, lehetőségeinknek semmi sem szab határt. Határozd el magad, legyenek kisebb, nagyobb céljaid, dolgozz keményen, légy türelmes és kitartó! A test pedig bármire képes, minden fejben dől el" - kommentálta a fotót a Fitparádé korábbi bajnoka.

fitnesz IFBB Pro Frits Patrícia

0 Tovább

Így érheted el az álmaidat!

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző szerint, ha szívből hiszünk önmagunkban, akkor valóra válthatjuk az álmainkat.

Fotó: Végh ZoltánF

"Egy percig se érdekeljen az, hogy más kételkedik benned! Csak az a fontos, hogy te soha ne tedd ezt meg! Higgy, mindig, megállás nélkül, szívből, leállíthatatlanul menetelve előre, mert az bőven elég lesz ahhoz, hogy elérj az álmodig!"

1 Tovább

Irány Amerika!

"A legnagyobb elismerés, ami eddig ért. Az összes helyezésnél, éremnél többet jelent. Szeptemberben csatlakoztam Amerika egyik legnagyobb versenyzői csapatához" - így ír a Facebookon Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző arról, hogy csatlakozik a Team Elite Physique csapatához.
 

0 Tovább

Verseny előtt három héttel

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző megmutatta, milyen egy olyan forma, amellyel talán többen tudnak azonosulni. Íme, egy verseny előtt három héttel készített fénykép amolyan kerekebb, fedettebb, tartható formával.

fitnesz IFBB Pro Frits Patrícia

"Eddig nagyjából mindig a kész versenyformámat örökítettük meg. Most viszont a képek 3 héttel verseny előtt készültek. Szerettem volna olyan fotókat is, amikkel jobban tudnak azonosulni azok, akik fitt, de nem túl szálkás testre vágynak. Kicsit kerekebb, fedettebb, viszont egy tartható forma" - írta a Facebookon.

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

A "most" a tökéletes pillanat a cselekvésre!

Frits Patrícia IFBB Pro-versenyző ezúttal angolul üzent követőinek a Facebookon.

Ebben arról ír, hogy az emberek legnagyobb hibája a várakozás. Szerinte nem szabad arra várni, hogy motivációt érezzünk, vagy amiatt elhalasztani egy fontos dolgot, mert elfoglaltak vagyunk. A várakozás sok esetben csak egy kifogás. Sohasem lesz olyan, hogy tökéletes pillanat! Minden napot úgy éljünk meg, mint egy lehetőséget a cselekvésre. Mindenkiben megvan az erő a változáshoz. Ezzel tartozunk magunknak!

0 Tovább
«
12345

Reblog