Így maradhatsz fitt szenvedés nélkül

Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka három pontban összefoglalta, hogyan lehet az optimális testsúlyt fenntartani ingadozás, szenvedés nélkül.

Egyúttal arról is írt, mi volt a reakciója, amikor egy érdekes ajánlattal megkereste egy táplálékkiegészítőket gyártó cég. "Pár ezer ft-ért nem fogom azt hazudni mindenkinek, hogy ezektől nézek ki úgy, ahogy! Nem fogom sztárolni a termékeket, mikor tudom, hogy nem azon múlik a nagyja." 
 

0 Tovább

Te magad légy a változás!

"Te magad légy a változás, amit látni akarsz a világban" - ezzel a Mahatma Gandhi-idézettel nyitja bejegyzését Csiliga Renáta, a Fitparádé korábbi Fitmodel-bajnoka, aki őszintén megosztja a gondolatait arról, hogyan lehet, és hogyan érdemes megváltoztatni a világot.

"Legyen szó politikáról, globális felmelegedésről, szegénységről, rosszindulatról, szelektív hulladékgyűjtésről... mindig ezt hallom: én úgysem tehetek semmit.

Sokái a szívemen viseltem olyan problémákat, amik globálisak, és ez hosszú távon felemészti az embert. Sokan úgy látják: felesleges bármit tennünk, úgyis csak porszemek vagyunk az egészben. Igen, de sok porszemből áll össze a sivatag, és ha a porszemeket felkapja a szél, óriási homokviharok születnek.

Csiliga Renáta Fitparádé

Azóta máshogy látom már a dolgokat. Nem vagyok idealista, tényleg nem változtathatjuk meg egy magunk a világot. De a kicsi, saját Magunk világát, mikro környezetét IGEN. Abból kell kihozni a lehető legjobbat, példát mutatni. Hátat fordítani a rossz indulatnak, a gonoszságnak, gyűlöletnek. Minden olyan dologra ami destruktív. Az viselkedéseddel talán hatással lehetsz más emberekre, akik majd másra lesznek ugyanúgy hatással, és elindítasz egy folyamatot.

Mindenki a társadalmat, a politikát, más országokat szidja. De miből állnak ezek össze? Egyénekből! Mindaddig amíg az egyén szintjén problémák vannak, problémák lesznek a társadalom szintjén is. Ne legyen szemellenzőnk, ne érezzük, hogy mi nem tehetünk semmit. Ki más tehetne, mint TE? És a sok porszemből összeáll a sivatag, a vihar."
 

0 Tovább

Te hogyan éled meg a nőiességedet?

Csiliga Renáta egy elgondolkodtató bejegyzést tett közzé arról, hogy mit jelent számára a nőiesség. Gyeremekként fiús lánynak gondolta magát, de ez mára megváltozott. A Fitparádé 2016-os fitmodell-bajnoka őszintén írt az érzéseiről.

"A társadalom előszeretettel aggat nőkre, férfiakra különböző jelzőket. Mi fiús? Mi nőies? Milyennek is kellene lennünk? Sose éreztem belül, hogy olyannak kéne lennem, mint amit látok más lányokon. Vagy amiket mondanak. Mostanra fogtam fel, hogy belül lázadásként éltem meg ezeket. Már csak azért sem akartam olyan lenni. Én ilyen vagyok!!!

(...)

Nőnek lenni csodás dolog. Azóta is szeretem a focit, 90%-ban nadrágban járok, a súlyzós edzés a legnagyobb hobbim, és szeretek izmosodni. De már tudom: attól még nőies vagyok.

Független vagyok.
Szeretek.
Tanulok.
Érzek.
Fejlődök.
Dolgozok.
Segítek.
Egyenlő vagyok.
NŐ vagyok."

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Fotó: Markó Richárd

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

Lehetsz úgyis szép, amilyen Te vagy

A Fitparádé-győztes és WBPF-világbajnok Czine Szilvia egy csodaszép fotóval jelentkezett, és így kommentálta:

“Nem kell úgy szépnek lenned, mint egy másik nő. Lehetsz úgyis szép, amilyen Te vagy. Ez nem egy verseny.”

Érdemes minden nőnek elgondolkodnia ezen, mert nagyon igaza van.

0 Tovább

Ő lesz jövőre a Fitparádé arca

Lengyel Vivien háromszor indult a Fitparádé Fitmodel World-versenyen, idén abszolút győzelmet aratott.

"Egyéves menedzselési szerződést írtunk alá. Jövőre a plakátokról fog mosolyogni ránk" - közölte Buranits Ildikó, a Fitparádé promótere.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz a plakát, Lengyel Vivient látva és ismerve, szinte biztosan vonzza majd a tekinteteket!

0 Tovább

Reblog