Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legmosolygósabb fitneszmodell

Czine Szilvia, a WBPF világbajnoknője arra ösztönzi rajongóit, hogy ne felejtsenek el mosolyogni. Szó mi szó, Szilvi valóban mindig vidámnak tűnik, bizonyítékként íme, néhány fotó róla.

fitnesz Czine Szilvia

fitnesz Czine Szilvia

fitnesz Czine Szilvia

fitnesz Czine Szilvia

fitnesz Czine Szilvia

0 Tovább

Szeretem az életem

A Fitparádé tavalyi arca, a korábbi győztes Czine Szilvia szerint ami miatt ma szomorú vagy, holnap attól leszel erősebb. Facebook-üzenetében azt is megjegyezte, hogy ő bizony imádja az életet.

Czine Szilvia fitnesz

"I love my life" - írja a sportolónő.

Fotó: Végh Zoltán

0 Tovább

A legszexisebb mikulás

Czine Szilvia csodás szelfijével búcsúzunk a mikulástól.

fitnesz Czine Szilvia

0 Tovább

Nem csak pocakos mikulás létezik

Czine Szilvia Fitparádé-győztes sportolónő osztotta meg az alábbi bájos képet a Facebookon.

"Ti tudtátok, hogy nem csak pocakos mikulás létezik? Csak hogy egy picit a női követőimnek is a kedvében járjak" - kommentálta a fotót, amelyen Bogár János, a WBPF világbajnok sportmodell-versenyzőjével látható.

fitnesz Czine Szilvia Bogár János

0 Tovább

Bíró lett a csodaszép bajnoknőből

Czine Szilvia egyelőre visszavonult a versenyzéstől, de erre azért ne vegyünk mérget. Lévén, a kétszeres világbajnok később akár a fitlady kategóriában is kiprobálhatja önmagát, hiszen a WBPF versenyrendszerében erre a 30. és a 40. életévüket betöltött hölgyek is nevezhetnek.

Szilvia a Zimmermann Kupa arcaként volt a Szombathelyen rendezett rangos verseny sztárvendége, amelyet a legendás testépítő 67. születésnapja alkalmából rendeztek.

A versenyre Szilvia delegálta saját csapatának a gyönyörű újoncát, továbbá tesztbírókent is tevékenykedett. "Sokkal nehezebb bíráskodni, mint ahogyan azt gondoltam. Óriási terhet rótt rám a felelősség, hiszen egy-egy pont tévedés akár a helyezéseken is változtathat. Ergo, hatással lehet a versenyzők életére. Minden részletre igyekeztem figyelni, hogy precízen tudjam értékelni a versenyzők felkészültségét. A másik oldalról pedig pont ez a felelősségtudat váltott ki bennem egyfajta büszkeséget. Nagyon örülük annak, hogy hamarosan én is a köztiszteletben álló bírói grémium tagja lehetek" - mondta Czine Szilvia, aki a pontozásban legalább annyira elfáradt, mint a lányok a színpadon.

0 Tovább

Reblog