Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Naplemente, Balaton... És egy bombázó! (KÉPGALÉRIA)

Csörgő Adrienn WBPF és WABBA Fitmodel és fitneszvilágbajnok a nyaralását kötötte össze egy fotózással, ahol Réti Gerzson kamerája előtt pózolt.

WBPF fitnesz Csörgő Adrienn

A fotózás előtt kéthetes frissítő diétát tartott, mert Adriennek nem kell különösebben készülnie, hiszen egész évben fotózható formában van, ami céltudatos és profi gondolkodásra utal.

A világbajnok szerint, ha valaki abból el, hogy másokat hoz formába, az a minimum, hogy fizikumával motiválja a vendégeit. "Ki szeretne egy olyan edzőtől tanulni, aki a saját testét sem képes formában tartani?" - mondta a gyönyörű bajnok, miközben a kamerába mosolygott.

 

0 Tovább

A Balaton a szerelmem!

Csörgő Adriennt, a WBPF világbajnokát a Balaton-parton fotózták, és a képen egy csodás modellt láthatunk - fantasztikus környezetben. Audrey a pillanat pillanatának nevezte az elkapott momentumot.

0 Tovább

Ha a harcias edzéseket szereted!

Csörgő Adrienn megadta a legújabb FitFight Instructor workshop időpontját!

Érdemes megnézni a videót, hogy milyen is ez a fajta edzésmódszer!

0 Tovább

Álomalak nyolc hét alatt

Csörgő Adrienn nagy projektbe kezdett, nyolc hét alatt álomalakot próbál elérni, és az első hét napon már túl is van.

Leírta, most hogyan érzi magát, és hogy milyen kihívást szeretne teljesíteni.

Csörgő Adrienn fitnesz

Audrey minap megosztott posztját is érdemes elolvasni!

0 Tovább

A bugyimból is folyt a víz

Csörgő Adrienn nem akármilyen infrabringás edzésen vett részt. Egy különleges nadrágban közel 800 kalóriát adott le.

"A legújabb edzőnacim. De ha nem is a kedvenc nacim lesz, a ma reggeli infrabringás edzésemben ebben izzadtam le közel 800 kcal-át. Edzés tekintetében a végletek embere vagyok, szeretek több edzésmódszert kipróbálni, és hiszek abban, hogy az edzőtermi, funkcionális, cross- és bokszedzések mellé érdemes beiktatni egy kiegészítő edzést. Csak, hogy tutira menjek. Így esett a választásom a Geoway infrabringára, mely egyesíti a szauna és kardió edzés jótékony hatásait. Mit ne mondjak, a bugyimból is folyt a víz. Így az edzésektől szép izmos leszek, a Geoway-től pedig babapopsi tapintású bőröm lesz. juhuuuu :)" - írta Audrey a Facebookon.

Csörgő Adrienn fitnesz

0 Tovább

Reblog