Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Férjhez megy és visszatér a világbajnoknő

A világbajnok Csörgő Adrienn elővett egy másfél évvel ezelőtti fotót, és szeretné, ha ugyanazt a formát hamarosan elérné. De a posztjában több üzenet is van: eljegyezték, férjhez megy, anya szeretne lenni, és visszatér.

Csörgő Adrienn Lantos Gábor fitnesz Fitparádé

"Ez a 10 hét nem csak a 'dreambody' eléréséről fog szólni. Ebben a 10 hétben mentálisan és lelkileg is dolgozom, fejlődöm, tanulok. Mert a 3 együtt teszi ki az egészet. TEST+SZELLEM+LÉLEK = HARMÓNIKUS ÉLET. Ez a célom. Ezt tűztem ki, azért, hogy utána minden fronton újra a 100%-ot tudjam nyújtani. Edzőként, Coachként, Barátként, Feleségként.... És... Majd Anyaként is" - írta a Facebookon a Fitparádé-győztes sportolónő, akit a Men's Physique Eb-ezüstérmes kiválóság Lantos Gábor jegyzett el.

Még több olvasnivaló:
Külön-külön megjárták a poklot, együtt megreformálnák a fitneszt

0 Tovább

Harc a kilók és a démonok ellen

Csörgő Adrienn világbajnok elmondja, mit kell tenni azokkal a démonokkal szemben, akik az első akadálynál a füledbe suttogják, "add fel, te képtelen vagy rá". Audrey pontokba szedte azokat a buktatókat, amelyekkel szinte minden életmódváltó szembesül.


0 Tovább

A legszexisebb Mikulás

Ha a Mikulás nő lenne, talán úgy nézne ki, mint a világbajnok Csörgő Adrienn?

0 Tovább

Le a megfelelési kényszerrel!

A Fitparádé-győztes Csörgő Adrienn őszintén leírta a véleményét arról, hogyan jutott el oda, hogy ha biztos abban, amit képvisel, akkor nem kell bizonygatnia az igazát másoknak. Pedig 33 éves koráig borzalmasan megviselte, ha valaki megszólta, kritizálta, rosszat mondott róla - de aztán történt valami.

A teljes poszt:

Csörgő Adrienn fitnesz Fitparádé

0 Tovább

Eltűntek a világbajnok izmai - de visszaszerzi

A Fitparádé-győztes Csörgő Adrienn négy hónappal ezelőtt két mankóval (sem) tudott járni. Varratszedés után sírógörcsöt kapott, amikor szembesült azzal, hogy "szinte az összes izmom, amit 38 év alatt felpakoltam a bal lábamra, csak egy röcögő, tohonya, kocsonyás, narancsbőrös, eldeformálódott csimbók lett, cirka 2 hét alatt". A többszörös világbajnok azonban úgy döntött, hogy elengedi a görcsösséget, és teszi a dolgát.

Csörgő Adrienn Fitparádé fitnesz

Érdemes elolvasni a gondolatait!

0 Tovább

Reblog