Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy új kezdet

Új bírókkal erősödött az IFBB Pro League/NPC Hungary. Buranits Ildikó promoter regionális, kvalifikációs és profi versenyeken is bíráskodhat, Szollár-Kaczur Beatrix és Váradi Judit pedig ezentúl regionális viadalokon pontozhatnak.

Jelenleg IFBB Profi licence Magyarországon két személynek van, Buranits Ildikónak és Balogh Sándornak. Kaczur Beatrix és Váradi Judit IFBB Pro/NPC Regionális licencet szerzett. A tavaszi szezonban hét magyar bíró jelölt kap lehetőséget regionális tesztbíráskodásra.

Buranits Ildikó (képünkön balra) a minap egy rangos lengyel versenyen találkozott a Fitparádé gyönyörű ukrán bajnokával, Yulya Mishurával

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

Szollár-Kaczur Beatrix

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits IldikóIFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

Váradi Judit

IFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits IldikóIFBB Pro fitnesz Szollár-Kaczur Beatrix Váradi Judit Kökény Béla Buranits Ildikó

0 Tovább

Szívbeteg kisbabákon segíthet a fitnesztársadalom

December elsején, most vasárnap jótékonysági vásár lesz a MOM Sportban, ahol szívbeteg kisbabák inkubátorára gyűjtenek.

A szervezők egész napos, ingyenes programmal és játékokkal várják az érdeklődőket. Fellép Király Viktor és a Ringató, továbbá az Operaház művészei és néptáncosok is ott lesznek.

Itt is segíthetsz!

Mivel ez egy fitneszblog, jelezzük, hogy Buranits Ildikó promoter személyesen szeretné megköszönni a segítséget, ezért a közleményhez írd oda: FITNESZ.

Ide kattintva megnézheti Buranits Ildikó üzenetét!

Buranits Ildikó fitnesz

0 Tovább

Ő lesz jövőre a Fitparádé arca

Lengyel Vivien háromszor indult a Fitparádé Fitmodel World-versenyen, idén abszolút győzelmet aratott.

"Egyéves menedzselési szerződést írtunk alá. Jövőre a plakátokról fog mosolyogni ránk" - közölte Buranits Ildikó, a Fitparádé promótere.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz a plakát, Lengyel Vivient látva és ismerve, szinte biztosan vonzza majd a tekinteteket!

0 Tovább

Profi kártya szerezhető a Fitparádén

Nem akármilyen hírt osztott meg a Facebookon Buranits Ildikó, a Fitparádé főszervezője, a világ egyik elismert bodybuilding- és fitneszpromotere.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy óriási változások mennek végbe a sportvilág ezen szegmensében. Aki pedig profi versenyen szeretne indulni, az jövőre a Fitparádéról is jogot szerezhet rá az Ifbb Pro League által kiadott Ifbb profi kártya megszerzésével.

Fitparádé testépítés fitnesz Buranits Ildikó

Megkeresésünkre Buranits Ildikó azt a választ adta, hogy a jövő hét elején videón fog tájékoztatást adni a hír hátteréről.

Ilyen volt az idei Fitparádé:

0 Tovább

Monday Shark Live

A fitneszszektor sztárcsinálója, Buranits Ildikó a Monday Shark Live 28. adásának volt a vendége. Érdemes megnézni, meghallgatni a műsort!

fitnesz Buranits Ildikó

0 Tovább
12
»

Reblog