Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mire készül Bogár János?

Bogár János Sport Physique világ- és Európa-bajnok az elmúlt években edzőként is sikeres lett.

Legutóbb a Fitparádén ket érmet is szerzett a kedvese, akit ő készített fel. János mostanság az Instán aktívabb, de ott is nagyon titokzatos.

Fitneszkörökben a visszatéréséről beszélnek, és azt is hallottuk, hogy speciális ételsorral rukkol elő hamarosan.

A nevét csak találgatjuk, de a nők körében elért tetszési indexe szerint mi a Macho Menüt adnánk neki.

0 Tovább

A nőket köszöntötte a világbajnok sportmodell

"Boldog nőnapot szeretnék kívánni minden kedves hölgynek!" - írta a Facebookon Bogár János, a WBPF világbajnoka. Az alábbi képet csatolta a bejegyzéshez.

Bogár János fitnesz

0 Tovább

Van még hová erősödnöm

Nincs rossz erőben Bogár János, a WBPF világbajnoka, aki szezonon kívül is képes 140 kilóval erősíteni a lábát. Igaz, mint írja, van még hová erősödnie.

Bogár János fitnesz

"Mai lábedzés kipipálva! Szeretem az offseasonos lábedzéseket, amikor egész emberi súlyokkal megy a guggolás. Van meg hova erősödnöm, de én ennek a mai 140 kg-s guggolásnak is nagyon örültem. Ti mire edzettek ma?" - írja a Facebookon.

Mai lábedzés kipipálva! Szeretem az offseasonos lábedzéseket, amikor egész emberi súlyokkal megy a guggolás. Van meg hova erősödnöm, de én ennek a mai 140kg-s guggolásnak is nagyon örültem. :) Ti mire edzettek ma? #BiotechUSA #squatheavy #iamelite BioTech USA HU Fitparade F&M fitness and more WBPF Hungary

Posted by Janos Bogar WBPF Sport Model on Thursday, February 18, 2016

0 Tovább

Magyar szobrok Franciaországban

A tavalyi Fitparádén Bogár János és Nagy Bettina is szobrot kapott, a győzteseket az őket ábrázoló alkotásokkal díjazták. Most a roppant élethű és látványos szobor újra előkerült, a WBPF világbajnokai uganis felkerültek egy nemzetközi pénzdíjas verseny, a Top de Colmar plakátjaira.

fitnesz Bogár János Nagy Bettina

A franciaországi viadal igencsak népszerű, az áprilisi versenyre mintegy négyszáz sportoló indulására számítanak.

fitnesz Bogár János Nagy Bettina

A szobrot Deák László nagyváradi szobrászművész készítette, és az Éremgyár dolgozta át trófeává.

0 Tovább

Nem kellenek a hatalmas súlyok

"Tudtátok, hogy az adott izom fejlesztése annál hatékonyabb, minél jobb az agy-izom kapcsolat? Én minden ismétlésnél ráfókuszálok a megdolgoztatott izomcsoportra, és megpróbálok minél jobb izomösszehúzódást elérni. Ehhez nem kellenek hatalmas súlyok" - írja a Facebookon a WBPF világbajnoka, Bogár János.

Bogár János fitnesz

0 Tovább
«
12

Reblog