Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fegyvert ragadott a csinos fitneszes

Besenyi Nikolett egyenruhába öltözve, fegyverrel a kezében hívja Intense-x edzésre tanítványait. A kép bejött a követőinek, többen is a tetszésüket fejezték ki.

Besenyi Nikolett fitnesz

Amikor pedig edzőruhában van, így néz ki a WBPF versenyzője.

Besenyi Nikolett fitnesz

1 Tovább

Örült és sírt 2017-ben a fitneszbajnoknő

Besenyi Nikolett öröm és bánatkönnyekről beszél, amikor visszagondol a 2017-es évre. 

Besenyi Nikolett fitnesz

"2017, micsoda év... El sem tudom mondani, mennyi hihetetlen dolog történt velem. Míg az életem egyik területén hatalmas sikereket élhettem át, a másikon kudarcok vártak rám. Azt hiszem, ezt hívják egyensúlynak. Emberek jöttek és mentek, barátokat kaptam, életre szóló élményeket, rengeteg nevetést, öröm és bánatkönnyeket. Most elszántabb vagyok, mint valaha, let's start 2018! :-)" - írta a Facebookon a fitneszversenyző, aki az idén megnyerte a WBPF országos bajnokságát, majd a tenerifei Eb-n is nagyon eredményes volt.

0 Tovább

A csodaszép fitneszmodell Tenerifén

Besenyi Nikolett a tenerifei WBPF Eb-n szerepelt, és egy különleges videóban mutatta be, hogyan készült a versenyre, és hogy milyen élmények érték a helyszínen.

Besenyi Nikolett fitnesz

0 Tovább

Hihetetlen érzés bajnoknak lenni

Besenyi Nikolett csak élvezte a versenyt, nem is számított rá, hogy győzhet. Pedig megnyerte a II. Blade Sport kupát, a WBPF országos bajnokságát, így ő is ott lehet majd a tenerifei Európa-bajnokságon.

Besenyi Nikolett fitnesz

"Álmaimban sem gondoltam volna, hogy sikerülhet. Egész nyugodtan mentem oda, nem vártam semmit, csak élveztem az egész napot, hogy gyönyörű sminket kapok, a barnítást, a töltő kajákat, az embereket, az egész rendezvény hangulatát. Végül jött az, amire végképp nem számitottam. Első helyezett, így országos bajnok lettem a kategóriámban, kvalifikálva magamat az Európa-bajnokságra, Ludescher Levente Edző folyamatos segítségével. Hihetetlen érzés. Köszönöm szépen mindenkinek a támogatást!" - írta a friss bajnoknő a Facebookon. 

Besenyi Nikolett fitnesz

Besenyi Nikolett fitnesz

0 Tovább

Reblog