Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnok segíti a bajnokot

Bécsbe költözött Balázs Bettina athletic physique Európa-bajnok, és edzőt is váltott. Győrbe ruccant át edzeni, hogy a vb- és az Eb-aranyak számában rekorder Palecian Judit felügyeletével készüljön az őszi szezonra.

fitnesz Balázs Bettina Palecian Judit

Palecian Judit és Balázs Bettina

fitnesz Balázs Bettina Palecian Judit

0 Tovább

Shakira mindenkit elvarázsolt

Balázs Bettina meglátogatta a felsőlajosi állatkertet, és ha már ott volt, megpróbálkozott egy kis tigris szelídítéssel. 

"Shakira mindenkit elvarázsolt"  - írta a Facebookon.

0 Tovább

Hihetetlen átváltozás

Hihetetlen átváltozáson ment át Balázs Bettina, aki mutatott is egy előtte-utána fotót. Úgy gondolja, hogy bármit el lehet érni, de csak akkor, ha igazán akarod.

 

"Sajnos, a mostanában sokat emlegetett 'offszezon' hátránya, hogy nem feltétlen azt látom a tükörben, amit szeretnék. Ilyenkor könnyebben elcsábul az ember, mert ugye mikor, ha most nem. Könnyebben demotivál engem ez az állapot, mint a versenydiéta, a nélkülözés, a lemondás.

Ma viszont egy olyan brutális lábedzést tudhatok magam mögött, egy olyan brutális helyen a legbrutálisabb edzővel, hogy újra szárnyra kaptam, mintha kicseréltek volna.

Ezért is ez a kép, Béci (Kökény Béla) "kedvenc" balatonos képe és egy szándékosan nem versenyfotó (ugyanis az is egy szélsőséges állapot, ezt tudjuk). 

Bármit elérhetsz, ha igazán akarod. Nincs majd holnap, nincs majd hétfőn, nem vagy túl fáradt, igenis tudsz időt szakítani rá, ha tényleg akarod. Ha meg mégis találsz valami kifogást, akkor nem akarod igazán. Motiváld magad bármivel és sikerülni fog. Az edzés és a helyes táplálkozás mellett sokat segítenek a fejlődésben a jól megválasztott és jó időben elfogyasztott táplálékkiegészítők is" - írta Bettina a Facebookon.

0 Tovább

Oroszlánt szelídített a szőke bajnoknő

Balázs Bettina a múlt héten aranyérmet nyert a WBPF bredai világbajnokságán, majd lazítás gyanánt ellátogatott a gyöngyösi állatkertbe.

Úgy tűnik, a bajnoknő nagyon szereti az állatokat, egy oroszlánt például megsimogatott, illetve zebrát és pónilovat is etetett.

A vb végeredménye:
Athletic Physique -165cm:
Balázs Bettina 1.
Tézsla Ágnes 2. 
Márton Klára 6.
Debreczeni Anikó 8.

 

0 Tovább

Reblog