Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha már teljesen kivagy az edzőteremben

Bán Vivien elárulta, mit tesz, ha fogytán az ereje, de tudja, hogy a kitűzött célok miatt nem szabad feladnia. A 19 éves sportolónő jelenleg a thaiföldi WBPF-vb kvalifikációs versenyeire készül.

"A verseny közeledtével napról napra fogy az erőm, gyengébb vagyok.  Ilyenkor az a gondolat segít át, akár egy óra lépcsőzésen is, hogy ha már eddig kibírtam, eljutottam, ennyi időt és energiát belefektettem, miért is adnám fel? Én amúgy nem az a fajta típus vagyok! Mi 60 perc az eddigi időszakhoz képest? MINDIG a célodra koncentrálj, és arra, hogy megtegyél érte MINDENT! Szép napot!" - írta a Facebookon a WBPF-Eb-n aranyérmet nyert fitneszes.

0 Tovább

Micsoda hajlékonyság!

Bán Vivien a leghajlékonyabb fitneszversenyzők közé tartozik, nem csoda, hogy remek gyakorlattal a legutóbbi, bredai Eb-ről is aranyérmet sikerült elhoznia.

0 Tovább

Imádom a zöld színt

Bán Vivien szerint megéri zöld zöldségeket fogyasztani.

Hogy miért?

Mert májvédő hatásúak, serkentik a szervezet működését, a tumoros elváltozások ellenszerei (főként a bőr- és a vastagbélrák kialakulását segítik megelőzni), és nem utolsósorban pedig védik a szemet.

0 Tovább

Az izmos lányok nem nőiesek?

Bán Vivien szerint csak nézőpont kérdése, hogy szépek-e az izmos lányok.

"Egyre többször lehet hallani, hogy az izmos lányok nem nőiesek. Mint minden más, ez is szubjektív vélemény. Úgy gondolom, a lényeg az, hogy valaki szívesen legyen a bőrében, és jól érezze magát, szeresse, amit csinál!" - írta a Facebookon a WBPF Eb-aranyérmese. 

0 Tovább

Légy határozott, és menj tovább!

"Hétindító üzenetem: semmi sem egyszerű, viszont a nehézségektől erősödsz. Rázd meg magad, légy határozott, és menj tovább! Szép hetet kívánok" - így motiválta követőit a Facebookon Bán Vivien, a WBPF Európa-bajnoka.

0 Tovább

Reblog