A fitneszvilágbajnok új élete

Többé nem láthatjuk a fitneszkategóriában Bán Vivien, aki a céljaira fókuszál. Egy igazi bajnok képes arra, hogy újra tervezzen, ő pedig az, a WBPF-nél fitneszben Eb-aranyérmet és világbajnoki címet szerzett! Az elsődleges cél persze a gyógyulás, de attól meg az álmok megvalósításra várnak.
 

0 Tovább

Barnáknak áll a világ?

Bán Vivien szerint igen. A WBPF fitneszversenyzője korábban szőke volt, most azonban új hajszínnel nyomul.

fitnesz Bán Vivien

fitnesz Bán Vivien

fitnesz Bán Vivien

fitnesz Bán Vivien

0 Tovább

Ezt tedd, ha mélyponton vagy!

"Ennél tökéletesebben nem is lehetett volna fogalmazni. Ha mélyponton vagy, tarsd mindezeket a sorokat a szemed előtt!" - kommentálta az alábbi idézetet a WBPF fitneszversenyzője, Bán Vivien.  

Bán Vivien fitnesz

Bán Vivien fitnesz
Bán Vivien fitnesz

Bán Vivien fitnesz

0 Tovább

Ha már teljesen kivagy az edzőteremben

Bán Vivien elárulta, mit tesz, ha fogytán az ereje, de tudja, hogy a kitűzött célok miatt nem szabad feladnia. A 19 éves sportolónő jelenleg a thaiföldi WBPF-vb kvalifikációs versenyeire készül.

"A verseny közeledtével napról napra fogy az erőm, gyengébb vagyok.  Ilyenkor az a gondolat segít át, akár egy óra lépcsőzésen is, hogy ha már eddig kibírtam, eljutottam, ennyi időt és energiát belefektettem, miért is adnám fel? Én amúgy nem az a fajta típus vagyok! Mi 60 perc az eddigi időszakhoz képest? MINDIG a célodra koncentrálj, és arra, hogy megtegyél érte MINDENT! Szép napot!" - írta a Facebookon a WBPF-Eb-n aranyérmet nyert fitneszes.

0 Tovább

Micsoda hajlékonyság!

Bán Vivien a leghajlékonyabb fitneszversenyzők közé tartozik, nem csoda, hogy remek gyakorlattal a legutóbbi, bredai Eb-ről is aranyérmet sikerült elhoznia.

0 Tovább
«
123

Reblog