Czine Szilvia egyelőre visszavonult a versenyzéstől, de erre azért ne vegyünk mérget. Lévén, a kétszeres világbajnok később akár a fitlady kategóriában is kiprobálhatja önmagát, hiszen a WBPF versenyrendszerében erre a 30. és a 40. életévüket betöltött hölgyek is nevezhetnek.

Szilvia a Zimmermann Kupa arcaként volt a Szombathelyen rendezett rangos verseny sztárvendége, amelyet a legendás testépítő 67. születésnapja alkalmából rendeztek.

A versenyre Szilvia delegálta saját csapatának a gyönyörű újoncát, továbbá tesztbírókent is tevékenykedett. "Sokkal nehezebb bíráskodni, mint ahogyan azt gondoltam. Óriási terhet rótt rám a felelősség, hiszen egy-egy pont tévedés akár a helyezéseken is változtathat. Ergo, hatással lehet a versenyzők életére. Minden részletre igyekeztem figyelni, hogy precízen tudjam értékelni a versenyzők felkészültségét. A másik oldalról pedig pont ez a felelősségtudat váltott ki bennem egyfajta büszkeséget. Nagyon örülük annak, hogy hamarosan én is a köztiszteletben álló bírói grémium tagja lehetek" - mondta Czine Szilvia, aki a pontozásban legalább annyira elfáradt, mint a lányok a színpadon.