Hatodik éve gyűjtenek sztárok és sportikonok segítségével az 5 csillagos Mom Sport uszoda és rendezvényközpont dolgozói, akik a XII. kerületben élő állami gondozott gyermekek karácsonyi kívánságait teljesítik.

MOM Sport

Több mint 300 kívánság vált így már valóra, de a létesítmény vezetője Buranits Ildikó azt tartja a legnagyobb eredménynek az ajándékozás mellett, hogy a kislányok egyike már az új családja körében töltheti a legszentebb ünnepet. „Az ajándék átadás mellett kapcsolatok alakulnak ki nálunk. Angyalaink közül többen év közben is tartják a kapcsolatot a gyerekekkel. Tudomásom szerint egy újabb örökbefogadás, vagyis családba segítés kezdődött el egy korábbi _Legyél Te is Mom Sport Angyal” kakaópartiján.”

MOM Sport

Bárki lehet kívánság teljesítő, nem kell többet tennie, mint kiválasztani a közösségi oldalon közzétett, a gyerekek saját kezűleg írt kívánságát, és teljesíteni azt. Aki személyesen szeretné átadni, az a fergeteges kakaó party keretén belül teheti azt meg.

MOM Sport

Idén Kabát Péter, az Újpest egykori remek középpályása, Baji Balázs vb-bronz és Eb-ezüstérmes gátfutó, Hupczik Vivien IFBB Pro Bikini versenyző, Kökény Béla IFBB Pro testépítő, Szentpéteri Eszter, a TV2 műsorvezetője, Gájer Bálint, a hazai swing zene koronázatlan királya és Kisgrófó mulatós roma zene fiatal előadóművésze vállalta egy egy-egy árva gyermek kívánságának teljesítését. 

MOM Sport

MOM Sport

MOM Sport

MOM Sport