Hagyománnyá lett, hogy a MoM Sport Karácsony előtt jótékonysági felhívást kezdeményez a kerületi állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengénlátó és mozgáskorlátozott gyerekek számára, hogy írják meg vagy rajzolják le kívánságaikat.

Ezeket a MoM Sport közösségi oldalán közzé tett felhíváskén bárki elolvashatta, majd kiválasztva teljesíthette. Az elmúlt 5 év alatt több, mint 250 kisgyereknek sikerült szebbé, boldogabbá varázsolni a karácsonyát.

A jótékonysági akcióhoz minden évben ismert sportolók és művészek is csatlakoznak. 

Vladár Tamás testépítőbajnok több kisgyerek angyala is lett az idén.

Vladár Tamás

A Sztehlo Gábor Gyermekotthonból a 7 éves Ármin és a 9 éves Jácint, az Esze Tamás Gyermekotthonból Andrea (14), a Vakok Batthyány Lajos Gyermekotthonából pedig Mercédesz (10) és Sándor (10) kívánságait teljesítette.

Ganxsta Zolee és Laca a Kossuth Lajos Gyermekotthon kis lakóját, Bettinát (9) ajándékozták meg. A kislány egy robotkutyát és egy elektromos gitárt szeretett volna kapni az angyalaitól és ez a vágya a rappereknek hála idén teljesülhetett.

A Hooligans angyalainak bőrébe Csipa és Késmárki Zsolt bújt. A huligánok a Vakok Batthyány Lajos Gyermekotthonában élő Szilárdot (8) lepték meg. A mozgáskorlátozott kisfiú színes építőkockát és zenei CD-ket kért karácsonyra.

A Fonogram díjas Rizner Dénes, Deniz a Sztehlo Gábor Budakeszi úti Gyermekotthon lakójának, Dominiknak (12) kívánságát teljesítette, aki egy távirányításos repülőre vágyott.

Vladár Tamás

Fotók: Buranits Dávid

Náksi Attila a Sztehlo Gábor Gyermekotthonból érkező Diánát (4) választotta, aki egy Mása és a medve játékot kért.

A kézilabdás legenda Nagy László feleségével és kislányával érkezett, ők az Esze Tamás Gyermekotthonból Alexandrát (11) és a Sztehlo Gábor Gyermekotthonból a kis Mártont (10) ajándékozták meg.